Kizlar oğlum oluyormuş ❤️❤️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Berika Sultan tarafından oluşturulan Kizlar oğlum oluyormuş ❤️❤️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,628 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 14 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar oğlum oluyormuş ❤️❤️
Konbuyu başlatan Berika Sultan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Berika Sultan

Kayıtlı Üye
rank
Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin canım teşekkür ederim 🌷
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Maşallah kuzum Rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Amin canım sağol 💐

Maşallah kuzum Rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Amin canım sağol 💐
Sağlıkla gelsin inşallah ❣️
İnşallah ❣️

Amin canım sağol 💐
Sağlıkla gelsin inşallah ❣️
İnşallah ❣️
Ya canım benimde bir kızım var şimdi bende 16 + 6 yım birde oğlum olsun çok isterim acaba şikayetlerin neler söylermisin lütfen
Şikayetim yok ki canım . Ne kilo aldım doğru düzgün 1 kilo aldım toplamda ne mide bulantısı ne başka bir şey kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum . Kızım da böyle değildim çok zorlandım bu öyle değil ama

E

Esraypc

Guest
Ya kızlar doktor bana kız dedi 13.haftamda gelsin başımın üstünde yeri var ama ben hamile olduğumu hissettiğim andan beri hep erkekmiş gibi geldi hep öyle hissettim sizce cinsiyet yanılması olabilir mi birde sizin tahminlerinizi alsam 🙈
Tabiki yanılmalar oluyor 7 aylık hamileyim kesin kız dediler geçen hafta gittim erkek olduğunu öğrendim. O kadar alışveriş yaptım doktor emin konuşunca.

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Amin canım teşekkür ederim 🌷

Amin canım sağol 💐

Amin canım sağol 💐

İnşallah ❣️

Amin canım sağol 💐

İnşallah ❣️
Şikayetim yok ki canım . Ne kilo aldım doğru düzgün 1 kilo aldım toplamda ne mide bulantısı ne başka bir şey kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum . Kızım da böyle değildim çok zorlandım bu öyle değil ama
Canım benim kızımda da ben çok kusuyordum bulantım çok oluyordu ama şimdi kinde hiç bulantım olmadi hiçbir şikayetim yok sırt ağrısindan başka

Derya4727

Kayıtlı Üye
rank
Tabiki yanılmalar oluyor 7 aylık hamileyim kesin kız dediler geçen hafta gittim erkek olduğunu öğrendim. O kadar alışveriş yaptım doktor emin konuşunca.
Sence yanılma olur mu ki almayayım mı eşya falan 🤔

Sence yanılma olur mu ki almayayım mı eşya falan 🤔

Ekli dosyalar

• 0F062706-7641-4B5F-9B27-3414C9308E30.png
    0F062706-7641-4B5F-9B27-3414C9308E30.png
    4.9 MB · Görüntüleme: 112
  • 4CE8F3A6-01FC-46A7-8410-BF53FDC0DED7.png
    4CE8F3A6-01FC-46A7-8410-BF53FDC0DED7.png
    4.9 MB · Görüntüleme: 98

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bugün 16+5 deyiz ve doktora 3 tarama testi için gittim cinseyitini öğrendim çok mutluyum . Bir kızım vardı şimdi bir de oğlum olacak . Kızım baba aşığı bir kız insalalh buda bana aşık bir evlat olur 🤣🤣
Saglikli omru olsun paşamizin 😍 Oğlum abi oluyor sizlerin sayesinde 😂 haberi yok ama burda bir cok abisi ablasi kardesleri var . 😌🤍

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bugün 16+5 deyiz ve doktora 3 tarama testi için gittim cinseyitini öğrendim çok mutluyum . Bir kızım vardı şimdi bir de oğlum olacak . Kızım baba aşığı bir kız insalalh buda bana aşık bir evlat olur 🤣🤣
Yaaa Allah bağışlasın kuzum 😍😍🤲🏻 sağlıkla gelsin oğlusun ve sana aşık bı oglusun olacak annesi erkekelr anneye düşkün olur derler isim duusndunuz mu cnm

Tüm sayfalar yüklendi.