Sorum var Kızlar ret

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 💜Bir prenses bir prens a tarafından oluşturulan Kızlar ret başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,481 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar ret
Konbuyu başlatan 💜Bir prenses bir prens a
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar eşim acile gidelim degip duruyor ama alıcm cevaptan korkuyorum bebeğim 4 SAAT TİR HAREKET ETMİYO
Kuzum bence endişe etme tabi içinizde kalmasın doktora görün ama normal bir durum benim ilk gebeliğimde 2 gün boyunca hareket etmemişti acile gitmiştim herşey iyiydi şükür ama sen rahat edicek isen doktora görün

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar eşim acile gidelim degip duruyor ama alıcm cevaptan korkuyorum bebeğim 4 SAAT TİR HAREKET ETMİYO
Cnn geçmiş olsun da acile git sene balim ne olur ne olmaz git de içini rahatlat balim bebisini de görmüş olursun iyi düşün ki iyi olsun git cnm bize de haber ver

Kuzum bence endişe etme tabi içinizde kalmasın doktora görün ama normal bir durum benim ilk gebeliğimde 2 gün boyunca hareket etmemişti acile gitmiştim herşey iyiydi şükür ama sen rahat edicek isen doktora görün
Kuzum normalde günde belki kaç defa hareket ediyor ama kızım karnımın üstüne düştüğünden beri hareket ermwdi

Cnn geçmiş olsun da acile git sene balim ne olur ne olmaz git de içini rahatlat balim bebisini de görmüş olursun iyi düşün ki iyi olsun git cnm bize de haber ver
Çok sağolun çok teşekkür ederim bebeğim 10 dakika içinde 5 tekme attı şimdi rahatladım Allah razı olsun hepinizden

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Tüm sayfalar yüklendi.