Bizimkiler doğdu sıra sende artıkŞuan eve geri geldim ama sancım ara ara geliyor ama bu sancılar baya sert baya ağrılı hazırlık sancısı baya basit biseydi bu vurunca baya canım acıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hastaneye gittim sancım var nstde çıkıyor ama açılma 3 cmde takıldı kaldı doktor da servise yatırayım seni dedi ama sonra yanındaki asistan eviniz nerde dedi hastaneye baya yakın olduğu için istersen imza verip eve gidip evde çek sancını ve 5 dakikaya düşünce gel hastaneye yada suyun gelirse gel dedi. Ve birkaç defa muayene ettikleri için çok kanama oldum baya altımdaki eşofman hep kan oldu ondan bende eve gelip duş alırım dedim öyle geldim bekliyorum şuan sancım geliyor gidiyor ama 5 dk inmedi hala![]()

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 29. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık balkabağı büyüklüğünde.
Kas ve akciğerler olgunlaşmaya devam ediyor. kafa gelişen beyin sığabilsin diye daha büyük hale geliyor. Gereken ihtiyaçları karşılamak için daha fazla protein, c vitamini, folik asid ve demire ihtiyaç var. ve kemik gelişimi için kalsiyuma. bu dönemde mide yanmaları, gaz ve kabızlık artmaya başlar. uterus’un baskısı nedeniyle hemoroid görülebilir. yüksek lifli gıdalar, fazla sıvı tüketilmeli ve düzenli egzersiz yapılmalı.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 38 cm ağırlıgı 1300 gr
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Kas ve akciğerler olgunlaşmaya devam ediyor. kafa gelişen beyin sığabilsin diye daha büyük hale geliyor. Gereken ihtiyaçları karşılamak için daha fazla protein, c vitamini, folik asid ve demire ihtiyaç var. ve kemik gelişimi için kalsiyuma. bu dönemde mide yanmaları, gaz ve kabızlık artmaya başlar. uterus’un baskısı nedeniyle hemoroid görülebilir. yüksek lifli gıdalar, fazla sıvı tüketilmeli ve düzenli egzersiz yapılmalı.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 38 cm ağırlıgı 1300 gr