Bir saattir evin içinde dolanıyorum sancım var girdim duş aldım bide bebek toparlak gibi olmuş semsert normal mi hastaneye gitsem mi bilemedim 
bayadir dolanıyorum evde belimde ve kasıklarımda yani alt karnımda ağrı var ne yapcam bilmiyorum gitsem mi yoksa beklesem mi 
dualarınıza talibim 

dualarınıza talibim 

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kızlar çok sık gelmeye başladı ben gidiyorum hastaneye en azından gelmiyorsa bile niye böyle onu öğrenirimBir saattir evin içinde dolanıyorum sancım var girdim duş aldım bide bebek toparlak gibi olmuş semsert normal mi hastaneye gitsem mi bilemedimbayadir dolanıyorum evde belimde ve kasıklarımda yani alt karnımda ağrı var ne yapcam bilmiyorum gitsem mi yoksa beklesem mi
![]()

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kızlar çok sık gelmeye başladı ben gidiyorum hastaneye en azından gelmiyorsa bile niye böyle onu öğrenirimBir saattir evin içinde dolanıyorum sancım var girdim duş aldım bide bebek toparlak gibi olmuş semsert normal mi hastaneye gitsem mi bilemedimbayadir dolanıyorum evde belimde ve kasıklarımda yani alt karnımda ağrı var ne yapcam bilmiyorum gitsem mi yoksa beklesem mi
![]()

Son düzenleme: