Sorum var Kızlar şimdiden sorayım dedim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan Kızlar şimdiden sorayım dedim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,276 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar şimdiden sorayım dedim
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Öykü'nün annesi ❤️

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Eğer sütüm gelmezse doğumdan sonra mecbur mama vereceğim ama tabi sürekli emziririm gelse de gelmese de onun harici şunu sormak istiyorum biberonla mı vereyim öyle bir durumda meme reddi yaşar mıyız nasıl vermek gerekir çocuğa mamayı
Kuzum şırınga ile verirsen meme reddi oluşmaz

Eğer sütüm gelmezse doğumdan sonra mecbur mama vereceğim ama tabi sürekli emziririm gelse de gelmese de onun harici şunu sormak istiyorum biberonla mı vereyim öyle bir durumda meme reddi yaşar mıyız nasıl vermek gerekir çocuğa mamayı
Canım ben kızımda hem meme hem mama veriyordum meme uçlu biberonlar var kuzum onlardan alırsın

Öykü'nün annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kesinlikle biberon verme canım bebekler çok kurnaz rahatı görünce istemiyorlar memeyi kızım da tutmamisti memeyi 37 güne kadar sağıp biberonla verdim bide plastik meme ucuyla emziriyordum baktım artık çocuk plastik meme ucunu bile istemedi ve göğüs agrisindan öldüm bir gece de plastik meme ucunu biberonu emziği çöpe attım 38.gunun akşamında tuttu çok zorlu bir surecti ama ben galip geldim 19 ay emzirdim tabi bırakırken de çok düşkündü şuan 3 yaşında hala açıp öpmek sevmek istiyor 🤣

Tüm sayfalar yüklendi.