Kizlar sinir oluyorum ya

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esrakckknl tarafından oluşturulan Kizlar sinir oluyorum ya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,960 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar sinir oluyorum ya
Konbuyu başlatan Esrakckknl
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Atlasin annesi
M

Mutlu anne 5

Guest
Ben surat yapacağıma o bana yapıyor daha düşün
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah rızası için benimle arkadaş olun kizlar delircem çünkü kimsesizlikten zaten buda cabası oldu🤦🏻‍♀️☺️

Kizlar bugün bütün gün surat yaptı bende baktım konuşmuyor bı iki cümle kurdum cevap vermedi duyduğu halde bende akşama kadar konuşmadım bunla tek abisi gelince konuşuyordu zaten çoğunlukla surat yapmam ise yaramış yarın götürüp bırakacağız hataya evine şükür kurtuldum
Hatay da mı yaşıyor neresinde. Zaten ne diye abisi gile geliyorsa annesinin babasının evi dururken. Hoş annesinin babasının evi bile olsa nasıl rahat eder insan başkasının evinde ya. Neyse gözün aydın. Tamamlamadan 1 ayı niye gidyo merak ettim 1 ay kalcan demişti ya

Aselcik

Kayıtlı Üye
rank
Görümcem çıktı bize geldi 1 ay kalacağım diyor ama ben istemiyorum bıktım iyice inanın bir hafta oldu hiç gitmeye niyeti yok
Allah kolaylık versin canım bende yalnızlıktan şikayetçiyim ya komşuluk yok akraba desen 1 eltim var onunlada aram bozuk hoş iyi olsada gelip gitmiyor anca bana hava atiyo ora gittim bura gittim diye gidincede gözümün içine bakıyor ocakta yanan çayın altını söndürüyor kimsem yok diye gidiyorum valla yoksa umursamam

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Görümcem çıktı bize geldi 1 ay kalacağım diyor ama ben istemiyorum bıktım iyice inanın bir hafta oldu hiç gitmeye niyeti yok
Bu insanları anlamak çok zor hamile insana bı gün gidilmez ağrısı sızısı bulantısı var mı diye düşünülür bu gelip bide kalıyor Allah sabır versin ben akşam çaya bile almıyorum çünkü riskli gebeliğim var onlarda anlayışlı gelmiyorlar kayinpederim sana yük olmamak için gelmiyoruz küsme darılma kızım dedi bende baba yerimden kalkamıyorum valla durumum riskli dedim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Madem gelmiş yardim etsin ne bencil insanlar var ya... Hizmet mi bekliyor utanmadan bide... Ya bu kadınlar neden böyle ya bazen kadın olarak algılamaktq zorlanıyorum... Benim kaynanam ve görümcem olmadığı için ne gibi bir durum hiç yaşamadım keşke benjmde olsaydı derdim surda okudukça yok diye sevinmeye başladım 😣😣😣
Hahaha sende bendensin valla bende okudukça şükür yok diyorum insanı resmen soğutuyorlar rabbim böyle kaynana görumcesi olana peygamber sabrı versin

Esrakckknl

Kayıtlı Üye
rank
Dur hemen sevinme canım evine bırak ta ondan sonra sevin kendini acindirir abisine kalır falan Allah göstermesin
Ay inşallah öyle olmaz kocamda benden yana çünkü gördü davranışını kendisi sana yaranmak için çabalamasi gerekken biz mutlu etmeye çalışıyoruz dedi hatta oda sinirimi bozuyor ama sesimi çıkarmak istemiyorum dedi

Bu insanları anlamak çok zor hamile insana bı gün gidilmez ağrısı sızısı bulantısı var mı diye düşünülür bu gelip bide kalıyor Allah sabır versin ben akşam çaya bile almıyorum çünkü riskli gebeliğim var onlarda anlayışlı gelmiyorlar kayinpederim sana yük olmamak için gelmiyoruz küsme darılma kızım dedi bende baba yerimden kalkamıyorum valla durumum riskli dedim
Aynen düşünce gerek ben benim tarafıma gidince elimi vurdurmazlar eşim tarafına gidince benden beklerler kayınbaba çok pinti hataydan kilise ben gelemem bı sürü benzin parası mi vereceğim diyor ama tabi bizi zeytin toplar çağırırlar iş olur çağırırlar sokaktan kazanıyoruz ya gelmesinler ama kayınbaba yls bu görümcemin huyu aynı aşırı suratsız ve pintiler

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ayyy hic sorma cnm bnm kaynanada ust katimda gunde bir saat bile gelse evin duvarlari uzerime geliyor allahtan gorumcem cokkkkkkk uzakta yilda bir ya gelir ya gelmez oda annesine

Tüm sayfalar yüklendi.