Kızlar Sırt ağrısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Deryaa🌾 tarafından oluşturulan Kızlar Sırt ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,238 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar Sırt ağrısı
Konbuyu başlatan Deryaa🌾
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Deryaa🌾

Kayıtlı Üye
rank
33+3 günlük hamileyim aşırı sırt ağrısı yaşıyorum gün içinde sürekli ağrıyor bu haftalarda olurmu diğer hamileleligimde hiç bu tür ağrılar yaşamadım çok kötüyüm 😔

A

Atlasin annesi

Guest
33+3 günlük hamileyim aşırı sırt ağrısı yaşıyorum gün içinde sürekli ağrıyor bu haftalarda olurmu diğer hamileleligimde hiç bu tür ağrılar yaşamadım çok kötüyüm 😔
Evet cnm bn 30 haftasindan sonra dogurana kadar sirt agrisi cektim 39 haftada dogum yaptim yani normal bnce ama sen icin rahat etsin istiyosan doktoruna bir sor

Deryaa🌾

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım kendini cok yorma son haftalara yaklasmişin biraz daha sabret gecer insaallah
Amin insallh canim çok sağol
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Magnezyum calsiyum yazmadi mi kramplar icin cnm
Magnezyum kullanıyorum

Magnezyum calsiyum yazmadi mi kramplar icin cnm
Magnezyum kullanıyorum

31 haftaym şimdiden çekıyorum dayanılmycak şeklde bacaklarada atyor. Gebelık kramplarıymş
Aynen benim bacaklarım da geçti şimdi sırtıma atti

31 haftaym şimdiden çekıyorum dayanılmycak şeklde bacaklarada atyor. Gebelık kramplarıymş
Aynen benim bacaklarım da geçti şimdi sırtıma atti

Evet cnm bn 30 haftasindan sonra dogurana kadar sirt agrisi cektim 39 haftada dogum yaptim yani normal bnce ama sen icin rahat etsin istiyosan doktoruna bir sor
1 hafta sonra kontrolüm var canım sorucam inşallah

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar