Bebeğim beşikte saliyom sırtım çok.agriyor😭
2 2 Erkek Annesi👼🏼🧿 Kayıtlı Üye Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 1,390 8 Temmuz 2023 #1 Bebeğim beşikte saliyom sırtım çok.agriyor
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 8 Temmuz 2023 #2 Mehmet'in annesi' Alıntı: Bebeğim beşikte saliyom sırtım çok.agriyor Genişletmek için tıkla ... Çok mu yordun canım kendin yada sallarken dik durmuyor musun
Mehmet'in annesi' Alıntı: Bebeğim beşikte saliyom sırtım çok.agriyor Genişletmek için tıkla ... Çok mu yordun canım kendin yada sallarken dik durmuyor musun
2 2 Erkek Annesi👼🏼🧿 Kayıtlı Üye Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 1,390 8 Temmuz 2023 #3 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Çok mu yordun canım kendin yada sallarken dik durmuyor musun Genişletmek için tıkla ... Bilmiyom ağrıyor hiç böyle olmamıştı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Temmuz 2023 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Çok mu yordun canım kendin yada sallarken dik durmuyor musun Genişletmek için tıkla ... Karnında ağrıyor biraz
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Çok mu yordun canım kendin yada sallarken dik durmuyor musun Genişletmek için tıkla ... Bilmiyom ağrıyor hiç böyle olmamıştı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Temmuz 2023 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Çok mu yordun canım kendin yada sallarken dik durmuyor musun Genişletmek için tıkla ... Karnında ağrıyor biraz
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 8 Temmuz 2023 #4 Mehmet'in annesi' Alıntı: Bilmiyom ağrıyor hiç böyle olmamıştı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Temmuz 2023 Karnında ağrıyor biraz Genişletmek için tıkla ... Doğumun mu başlıyor yoksa ya da çok yoruldun kaç haftan kaldı
Mehmet'in annesi' Alıntı: Bilmiyom ağrıyor hiç böyle olmamıştı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Temmuz 2023 Karnında ağrıyor biraz Genişletmek için tıkla ... Doğumun mu başlıyor yoksa ya da çok yoruldun kaç haftan kaldı
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 8 Temmuz 2023 #5 Doğum nu başlıyor ki kuzum Mehmet'in annesi' Alıntı: Bilmiyom ağrıyor hiç böyle olmamıştı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Temmuz 2023 Karnında ağrıyor biraz Genişletmek için tıkla ...
Doğum nu başlıyor ki kuzum Mehmet'in annesi' Alıntı: Bilmiyom ağrıyor hiç böyle olmamıştı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Temmuz 2023 Karnında ağrıyor biraz Genişletmek için tıkla ...
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 8 Temmuz 2023 #6 Mehmet'in annesi' Alıntı: Bebeğim beşikte saliyom sırtım çok.agriyor Genişletmek için tıkla ... Canım sen ceyranda kalmış olabilir misin böyle ise sırt ağrısı da olur nefes aldıkça ağrı da olur batma hissi yaşarsın
Mehmet'in annesi' Alıntı: Bebeğim beşikte saliyom sırtım çok.agriyor Genişletmek için tıkla ... Canım sen ceyranda kalmış olabilir misin böyle ise sırt ağrısı da olur nefes aldıkça ağrı da olur batma hissi yaşarsın
2 2 Erkek Annesi👼🏼🧿 Kayıtlı Üye Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 1,390 8 Temmuz 2023 #7 Zeynep23' Alıntı: Canım sen ceyranda kalmış olabilir misin böyle ise sırt ağrısı da olur nefes aldıkça ağrı da olur batma hissi yaşarsın Genişletmek için tıkla ... Anlamadım canım ceyrani anlamadim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Temmuz 2023 ÖzLemce33' Alıntı: Doğumun mu başlıyor yoksa ya da çok yoruldun kaç haftan kaldı Genişletmek için tıkla ... 33 haftalik Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Temmuz 2023 ÖzLemce33' Alıntı: Doğumun mu başlıyor yoksa ya da çok yoruldun kaç haftan kaldı Genişletmek için tıkla ... 33 haftalik Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Doğum nu başlıyor ki kuzum Genişletmek için tıkla ... Karnım sertleşiyor biraz ağrıyor sırtımda oyle Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Temmuz 2023 ÖzLemce33' Alıntı: Doğumun mu başlıyor yoksa ya da çok yoruldun kaç haftan kaldı Genişletmek için tıkla ... 33 haftalik Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Doğum nu başlıyor ki kuzum Genişletmek için tıkla ... Karnım sertleşiyor biraz ağrıyor sırtımda oyle
Zeynep23' Alıntı: Canım sen ceyranda kalmış olabilir misin böyle ise sırt ağrısı da olur nefes aldıkça ağrı da olur batma hissi yaşarsın Genişletmek için tıkla ... Anlamadım canım ceyrani anlamadim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Temmuz 2023 ÖzLemce33' Alıntı: Doğumun mu başlıyor yoksa ya da çok yoruldun kaç haftan kaldı Genişletmek için tıkla ... 33 haftalik Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Temmuz 2023 ÖzLemce33' Alıntı: Doğumun mu başlıyor yoksa ya da çok yoruldun kaç haftan kaldı Genişletmek için tıkla ... 33 haftalik Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Doğum nu başlıyor ki kuzum Genişletmek için tıkla ... Karnım sertleşiyor biraz ağrıyor sırtımda oyle Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Temmuz 2023 ÖzLemce33' Alıntı: Doğumun mu başlıyor yoksa ya da çok yoruldun kaç haftan kaldı Genişletmek için tıkla ... 33 haftalik Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Doğum nu başlıyor ki kuzum Genişletmek için tıkla ... Karnım sertleşiyor biraz ağrıyor sırtımda oyle
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 8 Temmuz 2023 #8 Mehmet'in annesi' Alıntı: Anlamadım canım ceyrani anlamadim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Temmuz 2023 33 haftalik Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Temmuz 2023 33 haftalik Karnım sertleşiyor biraz ağrıyor sırtımda oyle Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Temmuz 2023 33 haftalik Karnım sertleşiyor biraz ağrıyor sırtımda oyle Genişletmek için tıkla ... Acile git canım ceyran dediği camla kapı açık olunca rüzgar çıkıyor ya o
Mehmet'in annesi' Alıntı: Anlamadım canım ceyrani anlamadim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Temmuz 2023 33 haftalik Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Temmuz 2023 33 haftalik Karnım sertleşiyor biraz ağrıyor sırtımda oyle Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Temmuz 2023 33 haftalik Karnım sertleşiyor biraz ağrıyor sırtımda oyle Genişletmek için tıkla ... Acile git canım ceyran dediği camla kapı açık olunca rüzgar çıkıyor ya o
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 8 Temmuz 2023 #9 Benimde hamileyken boyleydi
2 2 Erkek Annesi👼🏼🧿 Kayıtlı Üye Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 1,390 8 Temmuz 2023 #10 Hülya12' Alıntı: Benimde hamileyken boyleydi Genişletmek için tıkla ... Doğuma yakın miydi cnm