Valla âdetlerim ve toplam 50 gun oldu olmadım Yani toplam 20 günlük bir gecikmemi var canım
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,827 Konum Kırklareli 1 Şubat 2022 #11 Hayatt' Alıntı: Valla âdetlerim ve toplam 50 gun oldu olmadım Genişletmek için tıkla ... Yani toplam 20 günlük bir gecikmemi var canım
Hayatt' Alıntı: Valla âdetlerim ve toplam 50 gun oldu olmadım Genişletmek için tıkla ... Yani toplam 20 günlük bir gecikmemi var canım
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,415 Konum Siirt 1 Şubat 2022 #12 1 hafta sonra tekrar kan ver kuzum. Değer çok düşük gebelik yok 1 hafta sonra yükselirse gebelik var demek
1 hafta sonra tekrar kan ver kuzum. Değer çok düşük gebelik yok 1 hafta sonra yükselirse gebelik var demek
H Hayatt Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 11 1 Şubat 2022 #13 Mervercan' Alıntı: 1 hafta sonra tekrar kan ver kuzum. Değer çok düşük gebelik yok 1 hafta sonra yükselirse gebelik var demek Genişletmek için tıkla ... Teşekürler cnm saol Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Şubat 2022 Kayra'nın annesi' Alıntı: Yani toplam 20 günlük bir gecikmemi var canım Genişletmek için tıkla ... 15 gun falan olur
Mervercan' Alıntı: 1 hafta sonra tekrar kan ver kuzum. Değer çok düşük gebelik yok 1 hafta sonra yükselirse gebelik var demek Genişletmek için tıkla ... Teşekürler cnm saol Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Şubat 2022 Kayra'nın annesi' Alıntı: Yani toplam 20 günlük bir gecikmemi var canım Genişletmek için tıkla ... 15 gun falan olur
S Sunny Kayıtlı Üye Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 347 1 Şubat 2022 #14 Hayatt' Alıntı: 15 gun falan olur )) Genişletmek için tıkla ... 15 günlük gecikme için 1.20 çok düşük bir değer. Geç döllenme benim bildiğim bir hafta filan oynuyor. Tekrar kan verin kesin sonuç için.
Hayatt' Alıntı: 15 gun falan olur )) Genişletmek için tıkla ... 15 günlük gecikme için 1.20 çok düşük bir değer. Geç döllenme benim bildiğim bir hafta filan oynuyor. Tekrar kan verin kesin sonuç için.
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,827 Konum Kırklareli 1 Şubat 2022 #15 Hayatt' Alıntı: Teşekürler cnm saol Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Şubat 2022 15 gun falan olur Genişletmek için tıkla ... Hmm tekrar test ver bakalım canım 3 4 gün sonra sonuç yükseliyor mu bak
Hayatt' Alıntı: Teşekürler cnm saol Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Şubat 2022 15 gun falan olur Genişletmek için tıkla ... Hmm tekrar test ver bakalım canım 3 4 gün sonra sonuç yükseliyor mu bak
H Hayatt Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 11 1 Şubat 2022 #16 Kayra'nın annesi' Alıntı: Hmm tekrar test ver bakalım canım 3 4 gün sonra sonuç yükseliyor mu bak Genişletmek için tıkla ... Öyle yapicam cnm pazartesi yapicam
Kayra'nın annesi' Alıntı: Hmm tekrar test ver bakalım canım 3 4 gün sonra sonuç yükseliyor mu bak Genişletmek için tıkla ... Öyle yapicam cnm pazartesi yapicam
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,827 Konum Kırklareli 1 Şubat 2022 #17 Hayatt' Alıntı: Öyle yapicam cnm pazartesi yapicam Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun hakkında canım
Hayatt' Alıntı: Öyle yapicam cnm pazartesi yapicam Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun hakkında canım
L Lamia Kayıtlı Üye Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 15 1 Şubat 2022 #18 Hayatt' Alıntı: Sorum yukarda kızlar Böyle durum yaşayan oldumu değer yükselir mi Genişletmek için tıkla ... Cnaım benm ilk gebelığımde 1.05 cıkmıstı kadın dguma gorın dedıler gttm kese gorundgu an hamıle dedı varsa yukselıs ztn snde tkrr baktr
Hayatt' Alıntı: Sorum yukarda kızlar Böyle durum yaşayan oldumu değer yükselir mi Genişletmek için tıkla ... Cnaım benm ilk gebelığımde 1.05 cıkmıstı kadın dguma gorın dedıler gttm kese gorundgu an hamıle dedı varsa yukselıs ztn snde tkrr baktr
H Hayatt Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 11 1 Şubat 2022 #19 Lamia' Alıntı: Cnaım benm ilk gebelığımde 1.05 cıkmıstı kadın dguma gorın dedıler gttm kese gorundgu an hamıle dedı varsa yukselıs ztn snde tkrr baktr Genişletmek için tıkla ... Aynen cnm pazartesi günü yapicam biraz zaman geçsin ondan sonra Siz kan verdiğinizde 1.05mi cıktı kaç gun sonra yine kan verdiniz mi
Lamia' Alıntı: Cnaım benm ilk gebelığımde 1.05 cıkmıstı kadın dguma gorın dedıler gttm kese gorundgu an hamıle dedı varsa yukselıs ztn snde tkrr baktr Genişletmek için tıkla ... Aynen cnm pazartesi günü yapicam biraz zaman geçsin ondan sonra Siz kan verdiğinizde 1.05mi cıktı kaç gun sonra yine kan verdiniz mi
L Lamia Kayıtlı Üye Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 15 2 Şubat 2022 #20 Hayatt' Alıntı: Aynen cnm pazartesi günü yapicam biraz zaman geçsin ondan sonra Siz kan verdiğinizde 1.05mi cıktı kaç gun sonra yine kan verdiniz mi Genişletmek için tıkla ... Yanlıs hatırlmıosam 4 gun sonra verdım doktor doluydu dıye yer bulamadm kendı doktoruma ondan
Hayatt' Alıntı: Aynen cnm pazartesi günü yapicam biraz zaman geçsin ondan sonra Siz kan verdiğinizde 1.05mi cıktı kaç gun sonra yine kan verdiniz mi Genişletmek için tıkla ... Yanlıs hatırlmıosam 4 gun sonra verdım doktor doluydu dıye yer bulamadm kendı doktoruma ondan