Kızlar sizdede temizlik bitmiyor demi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mamı Sibel tarafından oluşturulan Kızlar sizdede temizlik bitmiyor demi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,751 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar sizdede temizlik bitmiyor demi
Konbuyu başlatan Mamı Sibel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mamı Sibel

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar hastaneden geldiğimden beri iş yapıyorum canım çıktı valla bide yemek yaptım içeri girdim oglum aynı yine berbat etmiş ya, sizdede öylemi
Bizde de öyle evde birde çocuk varsa asla bitmiyor bir yeri temizliyorum öbür yeri toplayan kadar perişan ediyor tuvalete bile girse paspaslari su içinde bırakıp çıkmadan içi rahat etmiyor 🤣🤣🤣

Serra

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar hastaneden geldiğimden beri iş yapıyorum canım çıktı valla bide yemek yaptım içeri girdim oglum aynı yine berbat etmiş ya, sizdede öylemi
Ben daha doğurmadım ama evde ben tek kalmama rağmen haftada bir kocam geliyor benim evde iş bitmiyor sizleri düşünemıyoum Allah kolaylık versin kuzum😁🤗🤗

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Ayni ya sorma kafayi yicem yap yap bitmiyor😖
Deli olacam
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bizde de öyle evde birde çocuk varsa asla bitmiyor bir yeri temizliyorum öbür yeri toplayan kadar perişan ediyor tuvalete bile girse paspaslari su içinde bırakıp çıkmadan içi rahat etmiyor 🤣🤣🤣
Su döküyorlar heryer su oluyor

Su döküyorlar heryer su oluyor

Ev işi de çok nankör ya 🤦‍♀️🤦‍♀️
Sen çok yaşa bacım aynen çok nankör o kadar deterjan döküyorum yine aynı

Ev işi de çok nankör ya 🤦‍♀️🤦‍♀️
Sen çok yaşa bacım aynen çok nankör o kadar deterjan döküyorum yine aynı

Hayatım is bitmez kendini fazla hirpalama aynı bizdede benim oğlum 13yasinda hala anne su verirmisin anne yemek anne çikolata 🍫 sorma vallahi
Aynen valla

Hayatım is bitmez kendini fazla hirpalama aynı bizdede benim oğlum 13yasinda hala anne su verirmisin anne yemek anne çikolata 🍫 sorma vallahi
Aynen valla

Son düzenleme:

Zynp

Kayıtlı Üye
rank
Yaaa hadi hayırlısı İnşAllah benimde 7 ocak olacak sezeryan inşallah kazasız belasız saglikla alırız bebeleri kucagimiza.Allahim herkesin yardımcısı olsun temizlik işi çok nankör.

Özlem333

Kayıtlı Üye
rank
Temizlik mi bıktım yemek mi bıktım hep aynı hep
Ayy temizliği batsın evi temizlicem diye rahimde açılma oldu 29. haftada hastane de bir gün yattım doktor bir hafta yatiracakti 2 yaşı da oğlum var diye evde yatarım dedim çıktım şükür güç bela yata yata 35. Haftaya geldik bu seferde yüksek tansiyon çıktı Ocak 20 si gibi doğacak çocuk böyle giderse dogacak doktor tansiyon yükselmesi devam ederse doğuma alcam dedi o yüzden kendinizi çok kasmayın kızlar derim ne bebeğe zarar gelsin ne size ben kastim yaptım alimimi aldim

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Yaaa hadi hayırlısı İnşAllah benimde 7 ocak olacak sezeryan inşallah kazasız belasız saglikla alırız bebeleri kucagimiza.Allahim herkesin yardımcısı olsun temizlik işi çok nankör.
Amin bacım Cümlemiz için

Ayy temizliği batsın evi temizlicem diye rahimde açılma oldu 29. haftada hastane de bir gün yattım doktor bir hafta yatiracakti 2 yaşı da oğlum var diye evde yatarım dedim çıktım şükür güç bela yata yata 35. Haftaya geldik bu seferde yüksek tansiyon çıktı Ocak 20 si gibi doğacak çocuk böyle giderse dogacak doktor tansiyon yükselmesi devam ederse doğuma alcam dedi o yüzden kendinizi çok kasmayın kızlar derim ne bebeğe zarar gelsin ne size ben kastim yaptım alimimi aldim
Kuzum kıyamam ya

Kuzum kıyamam ya

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Valla benim oğlan evde etkinlik vs. Derken perisan ediyor heryeri hergun topluyorum her akşam yemek derdi beni benden alıyor yeni oturdum omuz kısımlarımda öküz oturmuş gibi bı ağrı var bende de sürekli bı çamaşır derdi surekli o sepet doluyor kurutmak ayrı dert 🤦🏼‍♀️

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Valla benim oğlan evde etkinlik vs. Derken perisan ediyor heryeri hergun topluyorum her akşam yemek derdi beni benden alıyor yeni oturdum omuz kısımlarımda öküz oturmuş gibi bı ağrı var bende de sürekli bı çamaşır derdi surekli o sepet doluyor kurutmak ayrı dert 🤦🏼‍♀️
Bacım ayın 5 de annem gelecek herif 3de izin alacak 20 gün

Tüm sayfalar yüklendi.