Kızlar size sorum var 🤔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Kızlar size sorum var 🤔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,393 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar size sorum var 🤔
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Dün eşim dağda evleri var oraya gidelim hem hava alırız hem yemek yemiyorsun biraz temiz havayla biseyler yersin dedi bende kış mevsiminde oraya hiç gitmediğim ve hava gayet güneşli güzel olduğu için tamam dedim çıktık gittik yanımızda baya malzeme vardı derken dağa çıktık ki eve yaklaşık bir km belki 500 metre kala araba daha çıkamadı çünkü aşırı kar vardı baya diz boyu 🥶 eşim burdan dönmek olmaz yürüyelim dedi pek istekli olmasam da kabul ettim yürüdük ama bata çıka hep ıslandım yanımda yedek kıyafet yoktu bazı yerlerde düştüm çünkü baya dize kadar batiyordum bide biraz yokuştu. Elimde birkaç poşet vardı neyse uzattım baya eve döndük dün akşamdan beri karnımda bıçak keser gibi sancı var ama kanama yok sadece sancı var bir bölgede daha yoğun oluyor. Acaba üşütme olabilir mi? Bebeğe bişey olmamıştır sanırım çünkü kanamam hiç olmadı fikrinizi merak ediyorum 🤗🙏
Üşütmüşsündür ılık duş al ayaklarını sırtını sıcak tut

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Dün eşim dağda evleri var oraya gidelim hem hava alırız hem yemek yemiyorsun biraz temiz havayla biseyler yersin dedi bende kış mevsiminde oraya hiç gitmediğim ve hava gayet güneşli güzel olduğu için tamam dedim çıktık gittik yanımızda baya malzeme vardı derken dağa çıktık ki eve yaklaşık bir km belki 500 metre kala araba daha çıkamadı çünkü aşırı kar vardı baya diz boyu 🥶 eşim burdan dönmek olmaz yürüyelim dedi pek istekli olmasam da kabul ettim yürüdük ama bata çıka hep ıslandım yanımda yedek kıyafet yoktu bazı yerlerde düştüm çünkü baya dize kadar batiyordum bide biraz yokuştu. Elimde birkaç poşet vardı neyse uzattım baya eve döndük dün akşamdan beri karnımda bıçak keser gibi sancı var ama kanama yok sadece sancı var bir bölgede daha yoğun oluyor. Acaba üşütme olabilir mi? Bebeğe bişey olmamıştır sanırım çünkü kanamam hiç olmadı fikrinizi merak ediyorum 🤗🙏
Usutmussundur canım geçmiş olsun umarım kısa sürede düzelirsin

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun canım üşüttüğün için olabilir ılık duş iyi gelecektir tavsiye ederim

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Aynen kuzum orda yaşamıyorum ama memlekete çok gidip gelirdik babam her yıl götürürdu bizi yeşillik ve deniz uyumu efsane
Kesinlikle yeşil mavi temiz doğa çok güzel ve sakin 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sıcak duş alacağım bide battaniye örtüp yattım daha iyi gibiyim 🤗🤗

Sıcak duş alacağım bide battaniye örtüp yattım daha iyi gibiyim 🤗🤗
Usutmussundur canım geçmiş olsun umarım kısa sürede düzelirsin
Teşekkür ederim canım 🤗 evet büyük ihtimalle üşüttüm çünkü üşüme giriyor içime aniden 🥶🥶

Geçmiş olsun canım üşüttüğün için olabilir ılık duş iyi gelecektir tavsiye ederim
Teşekkür ederim canım 🤗🤗

Tüm sayfalar yüklendi.