Sorum var Kızlar sızlere içimi dokmek istiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde melisaazraebru tarafından oluşturulan Kızlar sızlere içimi dokmek istiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,823 kez görüntülenmiş, 91 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar sızlere içimi dokmek istiyorum
Konbuyu başlatan melisaazraebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan melisaazraebru

melisaazraebru

Kayıtlı Üye
rank
Düşün ya sen 6 aylık bebeğine yemek yedirmeye çalışıyorsun adam gitmiş orada küçük göze yumurta koydum diye tavayı küt küt ocağa vuruyor ben sanmıyorum bu arkadaşın da aynı evin içinde tatlış tatlış yaşadığını nereye kadar gidecek.Benim kızım annemlere ilk geldiğimizde her sesten ödü koparcasına korkuyordu, kapı çarpsa tir tir titriyordu, yüksek sesle şarkı bile söylesek kulaklarını kapıyordu , uykusundan ağlayıp kalkıyordu çok şükür şimdi bulaşık yıkasak tangır tungur ona bile uyanmıyor sabaha kadar uyuyor 🧿 Çocuklar her şeyi hissediyor.İşimiz zaten Allaha kaldı bu haberleri gördükçe yaşayanlar anlattıkça iyice umutsuzluğa düşüyorum.Allah kurtarsın sonumuzu hayretsin
Canım söylediklerinin aynılarını bende yasıyorum Eşimı mısal kahvaltıya kaldırsam neden kaldırdın ne güzel uyuyordum dıyor kaldırmasam insan değilmıyım ben dıyor kaldırdıgım zaman tamam dıyor bekliyorum gelmıyor sonradan gelıyor sonra dıyor sen benı uyandırmadın insan uyandırır kızıyor bızımde arada bu dongumuz var canım Ama ben onu Allah'a bıraktım inşallah bir yerde yakalanır gırer ıcerı sımdı böyle duruyorum ama anneme herseyı anlattım annem arkamda gıdıp gelıyor bana aramızda arabayla 10 dk fln var arıyor sureklı zaten görümcem de dedı onunla konustum evde bagırıp cagırmasını duysam hemen arıcam jandarmayı dedı arkandayım ben senın dedı şimdilik duruyorum böyle canım ama sessız kalmıyorum eskısı gıbı yüzüne söylüyorum herşeyi bakalım nolucak Allah'ıma dualar ediyorum

Tüm sayfalar yüklendi.