Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bi anlık sinirle diyor ya şaka gibi ee sizde zarar veriri sonra ya bi anlık sinir der bu bin alık siniler zateb erkekler için ya.
Kaynanan madem evine git diyor o zaman diyeceksinki evimi eski haline getirin bakımını yapın geliyim de ben o sekildeki eve glemem de eşin konusunda da su anlık suyuna git ama yerini biliyorsanda ihbar et ve senin ihbar ettiğigini anlamasın sana da kafayı takmasın baktın sana da ders düştü bi uzaklaştırma kararı sonra boşanma davası bide nafaka bağlat kendine çovuklarına mis gibi yaşa git amcası da boyle boyle yaptı diyon bunlar ailecek piskopatalar uzak tut kendini boyle boylr ömür geçmez bide ben delimiyim hasateye yatacam diyor hangi aklılı insan bunları yapıyor deseydin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
O kadar haklısın ki gerçekten bırajmak istiyen bunu yapar
Eşimle konuştum o evin bakımını yapın geleyım o eve dedım tamam dedıler bakımını yarın yapıcaklarmıs bakımdan sonra gidicem işte o zamana kadar da zaten eşimi alırlar ıcerı çünkü ben ihbar etmesem aılesınden biri eder bılıyorum sabırla beklıyorum bakalım nolucak canım çok düşünüyorum üzülüyorum Allah'tan aılem bana yakın arabayla aramızda 7 dk var bısey olunca hemen koşarlar o yönden ıcım çok rahat bakalım nolucak canım bekliyorum annemdeyım
Eşimle konuştum o evin bakımını yapın geleyım o eve dedım tamam dedıler bakımını yarın yapıcaklarmıs bakımdan sonra gidicem işte o zamana kadar da zaten eşimi alırlar ıcerı çünkü ben ihbar etmesem aılesınden biri eder bılıyorum sabırla beklıyorum bakalım nolucak canım çok düşünüyorum üzülüyorum Allah'tan aılem bana yakın arabayla aramızda 7 dk var bısey olunca hemen koşarlar o yönden ıcım çok rahat bakalım nolucak canım bekliyorum annemdeyım
Umarım ailesi ihbar eder boule giderse sana da sara bilir ve sen eve gittiğinde oda gelmez eve bide sen ihbar etsen anlar mı senin yaptıgını ve sonradan sana da kafayı takar mı bunlar da çok önemli aileb ne kadar yakın olursa olsun sana zarar gwldikten sonra ne yapa bilirler ki ay çok zor bir durum ya rabbim yardımcın olsun inşallah