@Mervercan @Zümree 👸 @Hazall @ÖzLemce33 ismini yazmadıklarım da davetlidir
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 3 Eylül 2023 #1 @Mervercan @Zümree 👸 @Hazall @ÖzLemce33 ismini yazmadıklarım da davetlidir
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 3 Eylül 2023 #2 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: @Mervercan @Zümree 👸 @Hazall @ÖzLemce33 ismini yazmadıklarım da davetlidir Genişletmek için tıkla ... Canımın içi teşekkür ederim nasılsın kuzum Kayra nasıl ne var ne yok annecigin nasıl oldu ?
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: @Mervercan @Zümree 👸 @Hazall @ÖzLemce33 ismini yazmadıklarım da davetlidir Genişletmek için tıkla ... Canımın içi teşekkür ederim nasılsın kuzum Kayra nasıl ne var ne yok annecigin nasıl oldu ?
Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,876 Konum 🤷♀️🌼 3 Eylül 2023 #3 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: @Mervercan @Zümree 👸 @Hazall @ÖzLemce33 ismini yazmadıklarım da Genişletmek için tıkla ... Canimmm❤❤geldim şokun etkisin den pek kalkamadan geldim sen nasilsin neler yapiyorusun
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: @Mervercan @Zümree 👸 @Hazall @ÖzLemce33 ismini yazmadıklarım da Genişletmek için tıkla ... Canimmm❤❤geldim şokun etkisin den pek kalkamadan geldim sen nasilsin neler yapiyorusun
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 3 Eylül 2023 #4 ÖzLemce33' Alıntı: Canımın içi teşekkür ederim nasılsın kuzum Kayra nasıl ne var ne yok annecigin nasıl oldu ? Genişletmek için tıkla ... Rica ederim prenses. Kayra şükür iyi kuzum 2 gün önce anneme geldim şimdi de orduya gideceğiz otobüs bekliyoruz. Sen nasılsın Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Eylül 2023 Zümree 👸' Alıntı: Canimmm❤❤geldim şokun etkisin den pek kalkamadan geldim sen nasilsin neler yapiyorusun Genişletmek için tıkla ... Konuyu kapat kapat hiç açmadım var say . Bende iyiym canım otobüs bekliyoruz orduya yolculuk var da
ÖzLemce33' Alıntı: Canımın içi teşekkür ederim nasılsın kuzum Kayra nasıl ne var ne yok annecigin nasıl oldu ? Genişletmek için tıkla ... Rica ederim prenses. Kayra şükür iyi kuzum 2 gün önce anneme geldim şimdi de orduya gideceğiz otobüs bekliyoruz. Sen nasılsın Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Eylül 2023 Zümree 👸' Alıntı: Canimmm❤❤geldim şokun etkisin den pek kalkamadan geldim sen nasilsin neler yapiyorusun Genişletmek için tıkla ... Konuyu kapat kapat hiç açmadım var say . Bende iyiym canım otobüs bekliyoruz orduya yolculuk var da
廾azalᏝ Kayıtlı Üye Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 3,256 3 Eylül 2023 #5 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Rica ederim prenses. Kayra şükür iyi kuzum 2 gün önce anneme geldim şimdi de orduya gideceğiz otobüs bekliyoruz. Sen nasılsın Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Eylül 2023 Konuyu kapat kapat hiç açmadım var say . Bende iyiym canım otobüs bekliyoruz orduya yolculuk var da Genişletmek için tıkla ... Ay uzun yola çıkmayı çok severdim ben nasıl özledim kulaklık takıp etrafa baka baka gitmeyi şimdi beebekle tam bir eziyet
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Rica ederim prenses. Kayra şükür iyi kuzum 2 gün önce anneme geldim şimdi de orduya gideceğiz otobüs bekliyoruz. Sen nasılsın Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Eylül 2023 Konuyu kapat kapat hiç açmadım var say . Bende iyiym canım otobüs bekliyoruz orduya yolculuk var da Genişletmek için tıkla ... Ay uzun yola çıkmayı çok severdim ben nasıl özledim kulaklık takıp etrafa baka baka gitmeyi şimdi beebekle tam bir eziyet
azram cankizim Kayıtlı Üye Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2,514 3 Eylül 2023 #6 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: @Mervercan @Zümree 👸 @Hazall @ÖzLemce33 ismini yazmadıklarım da davetlidir Genişletmek için tıkla ... An itibariyla eltimle dedikodu yapiyoruz
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: @Mervercan @Zümree 👸 @Hazall @ÖzLemce33 ismini yazmadıklarım da davetlidir Genişletmek için tıkla ... An itibariyla eltimle dedikodu yapiyoruz
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 3 Eylül 2023 #7 Hazall' Alıntı: Ay uzun yola çıkmayı çok severdim ben nasıl özledim kulaklık takıp etrafa baka baka gitmeyi şimdi beebekle tam bir eziyet Genişletmek için tıkla ... Ahaha katılıyorum müzik dinlesem kayrayı duymam diye korkuyorsum tek iken ama bıgın annem de var emzirip emzirip vereceğim kucağına Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Eylül 2023 azram cankizim' Alıntı: An itibariyla eltimle dedikodu yapiyoruz Genişletmek için tıkla ... Ne konuşuyorsunuz kız eltilwr fena fena senden alır diğer kişeu söyler
Hazall' Alıntı: Ay uzun yola çıkmayı çok severdim ben nasıl özledim kulaklık takıp etrafa baka baka gitmeyi şimdi beebekle tam bir eziyet Genişletmek için tıkla ... Ahaha katılıyorum müzik dinlesem kayrayı duymam diye korkuyorsum tek iken ama bıgın annem de var emzirip emzirip vereceğim kucağına Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Eylül 2023 azram cankizim' Alıntı: An itibariyla eltimle dedikodu yapiyoruz Genişletmek için tıkla ... Ne konuşuyorsunuz kız eltilwr fena fena senden alır diğer kişeu söyler
azram cankizim Kayıtlı Üye Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2,514 3 Eylül 2023 #8 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Ahaha katılıyorum müzik dinlesem kayrayı duymam diye korkuyorsum tek iken ama bıgın annem de var emzirip emzirip vereceğim kucağına Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Eylül 2023 Ne konuşuyorsunuz kız eltilwr fena fena senden alır diğer kişeu söyler Genişletmek için tıkla ... Konu kaynana görümce ay söylesin çokta tın
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Ahaha katılıyorum müzik dinlesem kayrayı duymam diye korkuyorsum tek iken ama bıgın annem de var emzirip emzirip vereceğim kucağına Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Eylül 2023 Ne konuşuyorsunuz kız eltilwr fena fena senden alır diğer kişeu söyler Genişletmek için tıkla ... Konu kaynana görümce ay söylesin çokta tın
廾azalᏝ Kayıtlı Üye Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 3,256 3 Eylül 2023 #9 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Ahaha katılıyorum müzik dinlesem kayrayı duymam diye korkuyorsum tek iken ama bıgın annem de var emzirip emzirip vereceğim kucağına Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Eylül 2023 Ne konuşuyorsunuz kız eltilwr fena fena senden alır diğer kişeu söyler Genişletmek için tıkla ... Ayy benim kız bumerang gibi tam birine veriyorum bi bakıyorum yine bana dönmüş
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Ahaha katılıyorum müzik dinlesem kayrayı duymam diye korkuyorsum tek iken ama bıgın annem de var emzirip emzirip vereceğim kucağına Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Eylül 2023 Ne konuşuyorsunuz kız eltilwr fena fena senden alır diğer kişeu söyler Genişletmek için tıkla ... Ayy benim kız bumerang gibi tam birine veriyorum bi bakıyorum yine bana dönmüş
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 3 Eylül 2023 #10 Hazall' Alıntı: Ayy benim kız bumerang gibi tam birine veriyorum bi bakıyorum yine bana dönmüş Genişletmek için tıkla ... Allahtan kayra anneme düşkün ya çocuk 1 ay görmese resmen özlüyor ahahha buraya geldiğimden beri sadece emmeye geliyor kucağıma Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Eylül 2023 azram cankizim' Alıntı: Konu kaynana görümce ay söylesin çokta tın Genişletmek için tıkla ... Ahahaha o zaman tamam ya
Hazall' Alıntı: Ayy benim kız bumerang gibi tam birine veriyorum bi bakıyorum yine bana dönmüş Genişletmek için tıkla ... Allahtan kayra anneme düşkün ya çocuk 1 ay görmese resmen özlüyor ahahha buraya geldiğimden beri sadece emmeye geliyor kucağıma Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Eylül 2023 azram cankizim' Alıntı: Konu kaynana görümce ay söylesin çokta tın Genişletmek için tıkla ... Ahahaha o zaman tamam ya