Kızlar şok olacaksınız 12 tane sezeryan 😱😱

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sybm tarafından oluşturulan Kızlar şok olacaksınız 12 tane sezeryan 😱😱 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,073 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar şok olacaksınız 12 tane sezeryan 😱😱
Konbuyu başlatan Sybm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraaa🤍

Sybm

Guest
rank
Kadını bayıltıp kısır yapacan o zaman ister istemez doğuramaz daha 😂
Annem diyor kordon bagla 40 yaşadın yok demiş😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Anam neresine kadar kesmiş doktor😲 tüm karın bölgesini santim santim çizsem 12 çıkmıyor tövbe yarabbi 🤭 😅
Valla hiç bilmiyorum annem diyor göbegi resmen dizlerine kadar sarkmış😂😂

Anam neresine kadar kesmiş doktor😲 tüm karın bölgesini santim santim çizsem 12 çıkmıyor tövbe yarabbi 🤭 😅
Sadece kızlara değil hepsine olur kuzum hiçbirine bi gelecek veremez çocuklar kendilerini düzgün yetiştirebilirse yetiştirir yetiştiremezse geleceğin suçluları olurlar
Annem diyor okula gidiyorlar ne halle geçen bit girmiş kızlara annem diyor geliyor yag tuz şeker sebze benden idyiyor

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Annem diyor kordon bagla 40 yaşadın yok demiş😂😂

Annem diyor okula gidiyorlar ne halle geçen bit girmiş kızlara annem diyor geliyor yag tuz şeker sebze benden idyiyor
Kuzum kendi isteğiyle bağlanmaz zaten. Uyuşturucu iğneyle bayıltıp haberi yokken kısırlaştıracan 😂 Kadının hamileliği doğumu kolay olur ama olan cocuklara olur işte bunu düşünmez o karı

Orası öyle de kuzum erkek çocuğunu el üstünde tutacaklar ve cideen olan o masum kızlara olacak
Deli cahil işte kuzum maalesef olan o günahsız çocuklara oluyor

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Sybm

Guest
rank
Kuzum kendi isteğiyle bağlanmaz zaten. Uyuşturucu iğneyle bayıltıp haberi yokken kısırlaştıracan 😂 Kadının hamileliği doğumu kolay olur ama olan cocuklara olur işte bunu düşünmez o karı

Deli cahil işte kuzum maalesef olan o günahsız çocuklara oluyor
Anneme dedim senin dedigini gizlice kordon bagla sın doktor annem diyor o kendine ne yapar yine hamile kalır

Orası öyle de kuzum erkek çocuğunu el üstünde tutacaklar ve cideen olan o masum kızlara olacak
Ben o kızların yerinde olsam onlara bakmam

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Anneme dedim senin dedigini gizlice kordon bagla sın doktor annem diyor o kendine ne yapar yine hamile kalır

Onda o azim varken yapar 😂😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Ozlem kzlrmk.

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar canlar nasılsınız dün annemi aradım konuştuk karşı komşuları dogum etmiş annem gitmiş 12 inci sezer yani annem şok olmuş kadının 1 oglu 11 kızı var yine kız 8lmuş ben 12 sezeryan duydum şşok oldum çevrenizde varmı böyle
Ben daha once duymustum cnm sezeryanda kısıtlamala yokmus o senin bunyene ve ic organlarina gore kisitlama varmis eğer saglikli isen sayisi yokmus yutupta uzman doktordan duymustum

Sybm

Guest
rank
Tek çare eşi o zaman adam bırakmamaya gayret edeceek
Hayatlarından memnunlar heral bacım

Ben daha once duymustum cnm sezeryanda kısıtlamala yokmus o senin bunyene ve ic organlarina gore kisitlama varmis eğer saglikli isen sayisi yokmus yutupta uzman doktordan duymustum
Ayyy cesaret ister 12 sezeryan aynı yerden dik aç

Ayyy cesaret ister 12 sezeryan aynı yerden dik aç

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar canlar nasılsınız dün annemi aradım konuştuk karşı komşuları dogum etmiş annem gitmiş 12 inci sezer yani annem şok olmuş kadının 1 oglu 11 kızı var yine kız 8lmuş ben 12 sezeryan duydum şşok oldum çevrenizde varmı böyle
😱😱 Kadın yaşıyor mu canım. 12 sezeryan ne ya

Tüm sayfalar yüklendi.