Sorum var Kızlar sonuca bir bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aleyna Yavuz tarafından oluşturulan Kızlar sonuca bir bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,684 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar sonuca bir bakar mısınız
Konbuyu başlatan Aleyna Yavuz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Melikee

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı olsun canim sağ salim kucağına alırsın inşallah belirtilerin neydi adetin kaç gün geçti.belli ki pek istemiyordun lütfen Rabbimden gelene razı olsun hayırlı ve sağlıklı olması için dua et sen o bebeği istemezsen Rabbim herşeyi görüyor Allah korusun ben o hatayı yaptım sen yapma.daha 3 aylık evliyim ne olur hamile olmayın dedim ağladım sonra bebek düştü
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım benim 3 aylık kızım var daha çok küçük
Gerçekten küçük kızınız

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı olsun canim sağ salim kucağına alırsın inşallah belirtilerin neydi adetin kaç gün geçti.belli ki pek istemiyordun lütfen Rabbimden gelene razı olsun hayırlı ve sağlıklı olması için dua et sen o bebeği istemezsen Rabbim herşeyi görüyor Allah korusun ben o hatayı yaptım sen yapma.daha 3 aylık evliyim ne olur hamile olmayın dedim ağladım sonra bebek düştü
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gerçekten küçük kızınız
Bitanem küçük kızım var sütten kesmek istemiyorum nasipte yiyecek ekmeği varsa tabi olur ama olmasa daha iyi olur tabiki hem kızım hem kendi açımdan dolayı yeni doğum yaptım sayılır tam toparlanamadım bu yüzden açıkçası pek istemiyorum adetimse bugün tam 20 gün oldu hala olmadım geçen gün sadece kahverengi leke geldi hafif ondan sonra da daha olmadım lekeden önce kan testi vermiştim negatif çıktı bilmiyorum ne yapacağımı

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Bitanem küçük kızım var sütten kesmek istemiyorum nasipte yiyecek ekmeği varsa tabi olur ama olmasa daha iyi olur tabiki hem kızım hem kendi açımdan dolayı yeni doğum yaptım sayılır tam toparlanamadım bu yüzden açıkçası pek istemiyorum adetimse bugün tam 20 gün oldu hala olmadım geçen gün sadece kahverengi leke geldi hafif ondan sonra da daha olmadım lekeden önce kan testi vermiştim negatif çıktı bilmiyorum ne yapacağımı
Sizi çok iyi anlıyorum Rabbim vakti geldiğinde nasip etsin.simdi erken tabi o küçük kizin da hakkına girmiş olursun çok haklisin

Tüm sayfalar yüklendi.