Kızlar Sorularım Olacak Sizlere

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Hülya12 tarafından oluşturulan Kızlar Sorularım Olacak Sizlere başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,726 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar Sorularım Olacak Sizlere
Konbuyu başlatan Hülya12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Çok sıcak kuzum ev🤦‍♀️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkür ederim canım benim çok sağol

Mariyam çok teşekkür ederim birtanem cok guzel yazdin çok bilgi verdim bana canım benim

Teşekkür ederim birtanem öyle yapayım bende çok.sagol askim
Ozaman zıbın yeterli gündüzleri

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba Kızlar Nasılsınız Napiyorsunuz Nasıl Gidiyor Sizlere Bir Kaç Sorum Olacak.
♡Bebeğimi Nasıl Giyindirmeliyim
♡Bebek Yağı Kullanmalımıyım Ne Kadar Kullanmalıyım
♡ Beslenmesi Kaç Saate Olmalı Anne Sütü Almıyor Mamayla Besliyorum
♡ Banyo Kaç Günde Bir Olmalı 2 Günde Bir Duş Aldırıyorum
♤Kıyafet Olarak Neler Almalıyım
Yardımcı Olurmusunuz ilk Bebeğim Acemiyim ☺🤗🤩
Merhaba canım bebiş evin durumuna göre giydir çok sıcaksa birden çıkarma ben kızıma atlet tişört giydiriyordum alta da ince pijama görümcem çok sıcak isilik olur diye soydu ani değişim olduğu için hastalandı yavrum sen adım adım azalt

Ben zeytinyağı kullanıyorum hergün yıkıyorum ve her banyodan önce saçları dahil tüm bedenine masaj yaparak sürüp saçlarını geriye tarıyorum bu sayede konak sorunumuz tamamen bitti sonra yağlıyken 5 dk falan güneşe çıkarıyorum sonra da banyo yaptırıyorum sıklıkla sadece su ama arada dalin şampuan kullanıyorum

Beslenmesi ilk 4 ay 2 saatte bir hem emzirip hem 120 cc mama veriyordum gece ise açıkçası ikimiz için de rahat oluyor diye 3 saatte bir mama verip uyutuyordum sonraları biraz daha araları açıldı ama ilk 4 ay çok rahat kilo alabildikleri için beslenmeye özen gösterilmeli

Kıyafet konusunda ne alacaksan öncekini düşünerek al beden olarak yani mesela 3 aylıkken giydiğini 4 aylıkken giyemiyordu şimdi 6 aylık oldu ben 1 yaşa uyan kıyafetler alıp gerekirse katlayarak giydiriyorum ki zaten içlerinden birkaçı 1 yaş olmasına rağmen ve 30 derecede yarım saat çalışan programa rağmen yine de yıkayınca çekti şimdi rahat giyiyor açıkçası hızlı büyüyorlar çok fazla alma birkaçını 1 kere bile giydiremeden kaldırmak zorunda kaldım şahsen

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Merhaba canım bebiş evin durumuna göre giydir çok sıcaksa birden çıkarma ben kızıma atlet tişört giydiriyordum alta da ince pijama görümcem çok sıcak isilik olur diye soydu ani değişim olduğu için hastalandı yavrum sen adım adım azalt

Ben zeytinyağı kullanıyorum hergün yıkıyorum ve her banyodan önce saçları dahil tüm bedenine masaj yaparak sürüp saçlarını geriye tarıyorum bu sayede konak sorunumuz tamamen bitti sonra yağlıyken 5 dk falan güneşe çıkarıyorum sonra da banyo yaptırıyorum sıklıkla sadece su ama arada dalin şampuan kullanıyorum

Beslenmesi ilk 4 ay 2 saatte bir hem emzirip hem 120 cc mama veriyordum gece ise açıkçası ikimiz için de rahat oluyor diye 3 saatte bir mama verip uyutuyordum sonraları biraz daha araları açıldı ama ilk 4 ay çok rahat kilo alabildikleri için beslenmeye özen gösterilmeli

Kıyafet konusunda ne alacaksan öncekini düşünerek al beden olarak yani mesela 3 aylıkken giydiğini 4 aylıkken giyemiyordu şimdi 6 aylık oldu ben 1 yaşa uyan kıyafetler alıp gerekirse katlayarak giydiriyorum ki zaten içlerinden birkaçı 1 yaş olmasına rağmen ve 30 derecede yarım saat çalışan programa rağmen yine de yıkayınca çekti şimdi rahat giyiyor açıkçası hızlı büyüyorlar çok fazla alma birkaçını 1 kere bile giydiremeden kaldırmak zorunda kaldım şahsen
Çok teşekkür ederim kuzum yardımcın olduğun icin

Tüm sayfalar yüklendi.