Kızlar sorum var bakar mısınız lütfen

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Kızlar sorum var bakar mısınız lütfen başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,386 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Kızlar sorum var bakar mısınız lütfen
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Mrb arkadaş lar spiral den sonra sancı ağrı çeken oldu mu nasıl birşey oldu sizlerde de
Cnm benim kız kardeşim takmıştı adet görüyordu sürekli 10 yılık takmıştı adet görünce çok sancıs olduğu için bide çok zayıf olmuştu ondan geri çıkatı

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Neden izin verilmeyecek bir şey mi ki kuıM o ? Yani beni düşünüyor oda mantıken 3. Bir doğum iyi olmaz ki istemiyoruz da
Cnm benımkısı bir türlü benı rahat bırakmadığı için 😏 malesef ki iki çocuk var zaten yeter diyorum adam lâ anlaşamıyoruz bu konu da

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Cnm benımkısı bir türlü benı rahat bırakmadığı için 😏 malesef ki iki çocuk var zaten yeter diyorum adam lâ anlaşamıyoruz bu konu da
İyi de doğuran bakan o değil söz konusu o bebeği dünyaya getirmek ve bakabilmek, erkekler kendi yapmadığı için rahatlar , o zaman senin korunmanı istemiyorsa kendisi korunacak adam akıllı

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar