Kızlar sorum var bakar mısınız lütfen

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Kızlar sorum var bakar mısınız lütfen başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,398 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Kızlar sorum var bakar mısınız lütfen
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
İyi de doğuran bakan o değil söz konusu o bebeği dünyaya getirmek ve bakabilmek, erkekler kendi yapmadığı için rahatlar , o zaman senin korunmanı istemiyorsa kendisi korunacak adam akıllı
Ondan da zevk alamıyorum diyor inan kı ben artık anlaşamıyorum bu konuda bilmiyorum cnm ya nasıl olacak

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Cnm benımkısı bir türlü benı rahat bırakmadığı için 😏 malesef ki iki çocuk var zaten yeter diyorum adam lâ anlaşamıyoruz bu konu da
Vallaha benimkide öyle demeki tek deyilmişim 🤭😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ondan da zevk alamıyorum diyor inan kı ben artık anlaşamıyorum bu konuda bilmiyorum cnm ya nasıl olacak
Valla abla benimki korunuyor ilaç vesayre izin vermiyor eşim korundu oğlum 4 yaşında kızım 6 ve yeni doğum yaptım ama ikimizin kararıyla oldu tabiki erkeklere kalsa doğur babam doğur acıyıda biz kadınlar çekiyoruz malesef 😏

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Vallaha benimkide öyle demeki tek deyilmişim 🤭😂😂

Valla abla benimki korunuyor ilaç vesayre izin vermiyor eşim korundu oğlum 4 yaşında kızım 6 ve yeni doğum yaptım ama ikimizin kararıyla oldu tabiki erkeklere kalsa doğur babam doğur acıyıda biz kadınlar çekiyoruz malesef 😏
😄😄kız valla ben bunları çözemedim ki hem bakmaz hem ister ama bızımıısı anlamıyor ki

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Sadece ilk takıldığında adet sürem uzadı sonrasında elhamdülillah hiçbir sorun yaşamadım 1 seneden fazla oldu
Iyı çok sevindim cnm inşallah da olmaz ben söyledim ama yıne kavgalar çıktı

Canım çok kanama yada sancın varsa istersen bi doktora görün bazı kişilerde bünye kabul etmiyor spirali ya çok geçmiş olsun
Baya kötü ıdım eşimden gizli yaptırınca söyledim ona da oda çok kızdı kavga gürültü işte

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank

Baya kötü ıdım eşimden gizli yaptırınca söyledim ona da oda çok kızdı kavga gürültü işte
Kızsın amaann takılma senin bedenin hem bir süre küser sonra peşinden ayrılmaz

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Çıkartma canın korun öyle o senin korunmanı istemiyorsa o korundun o zaman , erkeklere ne güzeknhayat

Tüm sayfalar yüklendi.