Kızlar tanışalımmı?

• Konbuyu başlatan Zenfira. Alekberova
  • Toplam 59 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zenfira. Alekberova tarafından oluşturulan Kızlar tanışalımmı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,755 kez görüntülenmiş, 59 yorum ve 13 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar tanışalımmı?
Konbuyu başlatan Zenfira. Alekberova
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zenfira.Alekberova

Zenfira.Alekberova

Kayıtlı Üye
rank
Salam xos geldin mende Azerbaycanliyam adim ulduz Rusiyada yawayiram aprelde dogumum olacaq
Can xoş gördüy mən də Rusiyada yaşayıram 😍 hansı şəhərdəsən? İn şə Allah🤲🤲 sağlığla al qucağına amin🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin😊
Hoş bulduk canm😍 tşkkür ederim

Hoşşgeldin canımmm ben Serap :)
Hoş bulduk canm😍😍 memnun oldum😍❤❤

Hoşşgeldin canımmm ben Serap :)
Canim cok ozur dilerim wimdi gordum smsini wukur bebeyim iyi canim amma benim sezeryan yeri wiwmiw bide sol boyreyim cok agriyor

Amin canim cox sagol Bakiliyam sen haralisan
Lənkəranlıyam mən də😅😍. . Ama Rusiyada yaşayıram

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Zaman cabuk geciyormuw gercekden bi baktin kolarinda sonra gunler nasil geldi gidiyor anlamiyorsun )) 10 gunumuz oldu bu gun ne de tez geldi diyorum kendime😁😁
Öyle tabi ben ilk 3 ay berbat geçirdiğim için zaman geçmek bilmiyordu kusma bulantı fok sukur şuan daha iyiyim ve bı bakiyorum zaman geçmiş 😍 şuan yeni 5. Ay bitti 6. Ayimdayim ☺️ ne güzel cnm annelik nasıl peki güzel mi

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Öyle tabi ben ilk 3 ay berbat geçirdiğim için zaman geçmek bilmiyordu kusma bulantı fok sukur şuan daha iyiyim ve bı bakiyorum zaman geçmiş 😍 şuan yeni 5. Ay bitti 6. Ayimdayim ☺️ ne güzel cnm annelik nasıl peki güzel mi
Hay mawallah birde bakacaksin kucaklarinda sana bakiyor mis kokulu yavrun tabikide cook guzel bi wey kelmelerle anlatilmaz kadar guzel duygu inwallah anne olunca cok iyi anlayacaksin🤲🏻😍

Zenfira.Alekberova

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim sağ salim kurtulmanızı nasip etsin canım inşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu ben serpil benim de iki kızım bir oğlum var oğlum yeni dünya ya geldi henüz daha 19 günlük kızlarım biri iki yaşına girmesine az kaldı öteki kızımın da 4 yaşına girmesine az kaldı 🤗🤲☺️
Amin canm çok tşkkür ederim 😍😍.. Memnun oldum😍😍😍.. Allah bağışlasın evlatlarını sağlıkla büyüsünlər in şe Allah🤲🤲🤲

Rabbim sağ salim kurtulmanızı nasip etsin canım inşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu ben serpil benim de iki kızım bir oğlum var oğlum yeni dünya ya geldi henüz daha 19 günlük kızlarım biri iki yaşına girmesine az kaldı öteki kızımın da 4 yaşına girmesine az kaldı 🤗🤲☺️
Amin canm çok tşkkür ederim 😍😍.. Memnun oldum😍😍😍.. Allah bağışlasın evlatlarını sağlıkla büyüsünlər in şe Allah
Zenfira adına bayıldım hoşgeldin bu arada ❤️❤️
Ay çok tşkkür ederim😍😍😍😍 hoş bulduk canm😍😍😍

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Can xoş gördüy mən də Rusiyada yaşayıram 😍 hansı şəhərdəsən? İn şə Allah🤲🤲 sağlığla al qucağına amin🤲

Lənkəranlıyam mən də😅😍. . Ama Rusiyada yaşayıram
SAMOETERBURQ PITERDE CANIM

Tüm sayfalar yüklendi.