Kızlar yardım lütfen🙏

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kahraman Anne🙃 tarafından oluşturulan Kızlar yardım lütfen🙏 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,179 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar yardım lütfen🙏
Konbuyu başlatan Kahraman Anne🙃
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Benim bu ikinci anneliğim bebeğim 7 haftalık.Yanlız göğüslerim çok ağrıyor ilkinde böyle birşey yoktu.
2. sorumda midemde sürekli bir ağrı var geçmiyor genelde akşamları tutuyor.
Sebepleri ne acaba?
İlk haftalar mide ağrısı yanmasi bendede oluyordu cnm bulanti bu sikayetler zamanla azaldı

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Benimde ikinci gebeligim ilk gebeligimde goguslerimde hiç hassasiyet yaşamamıştım ama bunda sütyen bile diken gibi bbatiyordu zamanla azalıyor bulantı mide yanması bendede oldu Dr prilam vermisti oda geçti şimdi 23 olduk 🥰

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Benim bu ikinci anneliğim bebeğim 7 haftalık.Yanlız göğüslerim çok ağrıyor ilkinde böyle birşey yoktu.
Sebepleri ne acaba?
Gebeliğin başları normal cnm .. doktoruna danışıp priliam Dr hap ve gavisonn suurup al iç az da olsa azalır

...

Moderator
Mod
rank
Sebepleri ne acaba?
Hayırlı olsun canım.Her hamilelik aynı olmuyor.5. gebeliğim ondan biliyorum.Hepsi farklı oldu.Eğer midende daha önce bir sorun yoksa hamilelikten dolayı canım.Ben o mideden neler çektim ilk 20 hafta bir bilsen.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar