Kizlar yardım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ecemmm tarafından oluşturulan Kizlar yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,827 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar yardım
Konbuyu başlatan Ecemmm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doruk

Doruk

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar dogum yapan anneler bebegim 15 günlük göğüs ucum olmayınca silikon göğüs ucu kullanmak zorunda kaldım çok zorladım göğsümü tutamadı bi türlü bu silikonda da sütü ağzında biriktiriyor az miktar yutup geri kalanını akıtıyor son çare biberon kullanmak zorunda kaldım doktorlar kullanma dedi silikon da kullanma kendi göğsünü ver dedi uğraşıyorum ama bi türlü tutmuyor 2 dir uyandı benimle mücadele vermekten yorgun düşüp uyuyor aç uyudu her seferinde bende tekrar biberonla verdim sütü sizce ne yapmalıyım size de biberonu tavsiye etmeyen var mı ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olun lütfen
Bence biberon verme canım seni emmez ona alışırsa göğsünün kahverengi kısmını tamamen ağzına almasını sağla seni emmesini bırakmasına izin verme gerekirse kaşıkla ver sütünü ama emzirmeye çalış bebeğin için seni emmesi çok önemliAllah yardımcın olsun canım

Ecemmm

Kayıtlı Üye
rank
Bence biberon verme canım seni emmez ona alışırsa göğsünün kahverengi kısmını tamamen ağzına almasını sağla seni emmesini bırakmasına izin verme gerekirse kaşıkla ver sütünü ama emzirmeye çalış bebeğin için seni emmesi çok önemliAllah yardımcın olsun canım
Amin yaa çok uğraşıyorum moralim bozuluyor artık

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar dogum yapan anneler bebegim 15 günlük göğüs ucum olmayınca silikon göğüs ucu kullanmak zorunda kaldım çok zorladım göğsümü tutamadı bi türlü bu silikonda da sütü ağzında biriktiriyor az miktar yutup geri kalanını akıtıyor son çare biberon kullanmak zorunda kaldım doktorlar kullanma dedi silikon da kullanma kendi göğsünü ver dedi uğraşıyorum ama bi türlü tutmuyor 2 dir uyandı benimle mücadele vermekten yorgun düşüp uyuyor aç uyudu her seferinde bende tekrar biberonla verdim sütü sizce ne yapmalıyım size de biberonu tavsiye etmeyen var mı ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olun lütfen
Benim oğlum çok kusuyordu güzel emiyordu ama kustugu için doymuyodu sütte hemen dolmuyodu o yüzden mama kullandım aventin biberonuyla hiç sorunda yaşamadım hem emdi hem biberon kullandık öyle red falan yaşamadım bebekten bebeğe fark edebilir ama kaliteli birşey alırsan red yaşamaz

Ecemmm

Kayıtlı Üye
rank
Benim oğlum çok kusuyordu güzel emiyordu ama kustugu için doymuyodu sütte hemen dolmuyodu o yüzden mama kullandım aventin biberonuyla hiç sorunda yaşamadım hem emdi hem biberon kullandık öyle red falan yaşamadım bebekten bebeğe fark edebilir ama kaliteli birşey alırsan red yaşamaz
Wee baby kullanıyorum bende fotoğrafını atabilir misiniz

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank

Ekli dosyalar

• Screenshot_20211228-180206_Google.jpg
    Screenshot_20211228-180206_Google.jpg
    313.2 KB · Görüntüleme: 117
  • Screenshot_20211228-180639_Chrome.jpg
    Screenshot_20211228-180639_Chrome.jpg
    289.1 KB · Görüntüleme: 115
  • Screenshot_20211228-180612_Chrome.jpg
    Screenshot_20211228-180612_Chrome.jpg
    337.3 KB · Görüntüleme: 111

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Selda arkadaşımın dedigi bu olmalı canım aventin anne memesine en yakin biberonu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bunlarda wee baby ve chicconun anne memesine yakin biberonlari canım benim
Evet canım benim ikinci fotodaki anne göğsüyle uyumlu çok guzel tavsiye ederim 💕

Wee baby kullanıyorum bende fotoğrafını atabilir misiniz
Gizemin attığı gibi cnm sağolsun ben geç okudum 💕

Ecemmm

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım benim ikinci fotodaki anne göğsüyle uyumlu çok guzel tavsiye ederim 💕

Gizemin attığı gibi cnm sağolsun ben geç okudum 💕
Bende weeyi kullanıyorum 2. Fotoğraf başlığı aynı şişesi farklı ama değiştirmeli miyim

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Biberonla sakin verme pismanligi ilerleyen gunlerde yasarsin seni hic tutmaz . Daha cok kucuk minicik annesi emerken yoruluyor oyuzden uyuyor . Sen kendi memeni verirsen emdikce gogus ucu cikicak zaten . Yada vermeden once gogus ucunu sık biraz ucu ciksin sonra ver agzina . Seni emdikce duzelicek vazgecme . Suan zaten hep uyku modunda yarim saatte bir saatte bir emzir kucucuk midesi var zaten doyuyordur ac olsa uyumaz .

Doruk

Kayıtlı Üye
rank
Amin yaa çok uğraşıyorum moralim bozuluyor artık
Hiç moralini bozma sütün kesilir bide biyerde gördüm göğsünün ucunu yavaş hareketlerle sağa sola çevirip hafif hafif ucunu çekiyordu göğsünün ucu olmayanlar için bi dene derim canım bide emzirirken çok sakin ol bebeğin göğsünün ucunu iyice kavramasına yardımcı ol kahverengi yerinin iyice ağzına girmesine dikkat et hem ucunu yakalar hem de çatlak olmaz canım

Tüm sayfalar yüklendi.