Kızlar yardım 😑😑

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kubrayldz tarafından oluşturulan Kızlar yardım 😑😑 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 928 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar yardım 😑😑
Konbuyu başlatan Kubrayldz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Helin in annesi

Kubrayldz

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar 20 haftaligiz iki gündür aşırı öksürük var öksürmekten belim ve basım çok ağrıyor tecrübesi olan bı önerisi olan varmı acaba ya 😔🙏

Haticegulasik01

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar 20 haftaligiz iki gündür aşırı öksürük var öksürmekten belim ve basım çok ağrıyor tecrübesi olan bı önerisi olan varmı acaba ya 😔🙏
Canım ben kovid geçirdim ve oksurugum geçmemişti sana bir tarif vercem bana dua etceksin canım benim bir dilim ayva ve bir dilim elma ve bir çay kasigida karabiberi kaynat iç ikinci icisinde geçiyor benim kovidim geçti o oksurugum bu şekilde kesildi rabbim şifa versin

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun cnm ... Varsa limonu bütün ye.. ve bol bol meyve ye .. nane limon meyve karismi kaynat iç iyi gelir .. ve pekmez ile zetyin yağı ısıtıp gece yatmadan iç biraz göğsün yumuşar öksürüğe de iyi gelir

Kubrayldz

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben kovid geçirdim ve oksurugum geçmemişti sana bir tarif vercem bana dua etceksin canım benim bir dilim ayva ve bir dilim elma ve bir çay kasigida karabiberi kaynat iç ikinci icisinde geçiyor benim kovidim geçti o oksurugum bu şekilde kesildi rabbim şifa versin
Cok teşekkür ederim canım Allah razı olsun deneyeceğim hemen💕

Tüm sayfalar yüklendi.