Sorum var Kızlar yardım

• Konbuyu başlatan Zh191016
  • Toplam 6 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zh191016 tarafından oluşturulan Kızlar yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 423 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar yardım
Konbuyu başlatan Zh191016
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bugün proğrama göre 39+3 ama sağlık ocağı aradı günün geçti b öyle olursa sezeryan olursun dedi 1 gaftadır sırt ağrım bacak ağrım var dün biraz daha fazlaydı sizce bugün yarın doğum olur mu allah bilir ama sizede bir sormak istedim
O sağlık ocağına deki sen çok biliyorsunuz sanırım sizin ordski doktorlar hiç 42. Hafatda bile normal doğum yapan insan görmemiş🤦🏻‍♀️ stres yapma kuxum bebekte ve sende noraml doğuma engel bir şey yoksa normal doğum yapılır. Bu uygulamaya baştan beri balsaydın ooo kaç kişi 40 haftaan sonra normal doğumlar yaptı 🤦🏻‍♀️ Allah'ım bazı insanları anlamıyorum cidden sen bol bol yürüyüş yap, meridvem in çık , hurma ye ,squat yap Allah'ın izni ile normal doğum yaparsın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Bugün proğrama göre 39+3 ama sağlık ocağı aradı günün geçti b öyle olursa sezeryan olursun dedi 1 gaftadır sırt ağrım bacak ağrım var dün biraz daha fazlaydı sizce bugün yarın doğum olur mu allah bilir ama sizede bir sormak istedim
Olur inşallah kuzum endişe etme daha zamanın var

Z

Zh191016

Guest
O sağlık ocağına deki sen çok biliyorsunuz sanırım sizin ordski doktorlar hiç 42. Hafatda bile normal doğum yapan insan görmemiş🤦🏻‍♀️ stres yapma kuxum bebekte ve sende noraml doğuma engel bir şey yoksa normal doğum yapılır. Bu uygulamaya baştan beri balsaydın ooo kaç kişi 40 haftaan sonra normal doğumlar yaptı 🤦🏻‍♀️ Allah'ım bazı insanları anlamıyorum cidden sen bol bol yürüyüş yap, meridvem in çık , hurma ye ,squat yap Allah'ın izni ile normal doğum yaparsın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Saol canım Allah razı olsun

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Canım 42 ye kadar sorun olmazsa bekliyebiliyorlar sancıların varsa doğumun yakındır sters yapma

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar