Kızlar yardımcı olun lütfen bilgim yok

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gül çetin tarafından oluşturulan Kızlar yardımcı olun lütfen bilgim yok başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,176 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar yardımcı olun lütfen bilgim yok
Konbuyu başlatan Gül çetin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ecrin Su prensesim

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Annem çok doğurmuş ondan profesör kadın doğum uzmanı kendisi 😂😂 baya doğurmuş ve çoğunu da evde yapmış baya profesyonel karından direkt cinsiyeti söylüyor 😅😅 yengem sancısı var doğuma gidecekti annem yok daha değil az daha evde çek sancini hastanede suni vermesinler dedi yengeme şöyle hareket et böyle yap dedi sonra ne olduysa heh tamam şimdi gidin hastaneye dedi bir gitti yarım saat 40 dk içinde doğum etti😅
Haha 😂 çok iyi benim annem de çok doğmuş ama profesyonel degil 🙈🙈hastane doktor ne lazım git annenin evine 😃 Allahım eksikliğini göstermesin bu Arada

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Ne varsa eskilerde var bak annen o kadar doğum yapmış ona olmadıysa bize de olmaz korkma
Öyle aslında hatta kardeşimi evde doğurmuş ve hatta babama kızmış kendisini odaya kitlemis sancı çekerken odada dogumm yapmış bebeğin kordonunu da babam kesmiş sonra hastaneye götürülmüş ona rağmen bişey olmamış ama aşırı korkuyorum annem delirir bana tahammül edemez kesin 😂😂

Gül çetin

Kayıtlı Üye
rank
Üsttaraf boşaldıysa yakındır canım
Yakındır diyorlar ne zman yani bu hafta olmasında 38 gireyim öyle böyle hareketi de azalmış
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok doğru demiş annen gerçekten de bebek aşagı inince bi karış boşluk oluyo ve kendini çok hafif hissediyosun

Cnm hareketlerini mutlaka takip et hiç hareket hissetmezsen mutlaka doktora git
Hareketi var ama eskisi gibi ser değil Tavas ve cok sık olmuyor yorulmuşum desem sabahtan dinleniyom

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Öyle aslında hatta kardeşimi evde doğurmuş ve hatta babama kızmış kendisini odaya kitlemis sancı çekerken odada dogumm yapmış bebeğin kordonunu da babam kesmiş sonra hastaneye götürülmüş ona rağmen bişey olmamış ama aşırı korkuyorum annem delirir bana tahammül edemez kesin 😂😂
MaşAllah sizinkiler kendi kendini ameliyat etmiş 😂hiç korkma korkulacak bişey olsa dünya nüfusu bu kadar çoğalmazdı

Tuğba06

Kayıtlı Üye
rank
Amin canım Allah razı olsun evet sunan öyle eskisi gibi değil nefes daha rahat alabiliyorum ama daha 35 haftalık
Hiç korkma kilosu iyidir. Ben 36. Haftada doğurdum. 3.150gr dı
Amin canım Allah razı olsun evet sunan öyle eskisi gibi değil nefes daha rahat alabiliyorum ama daha 35 haftalık
Kilosu iyidir endişe etme canım. Ben ilk doğumumu 36.Haftada yaptım. İkinci doğumum 37.

Gül çetin

Kayıtlı Üye
rank

Kilosu iyidir endişe etme canım. Ben ilk doğumumu 36.Haftada yaptım. İkinci doğumum 37.

Ne bilim ya erken kilosu iyi olmasa Allah korusun küveze yatmasın istiyorum öyle korkuyorum insan ne kadar korksa basıma geliyor 😭

Ciğeri şimdi oluşmuş mudur

Ciğeri şimdi oluşmuş mudur

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Yakındır diyorlar ne zman yani bu hafta olmasında 38 gireyim öyle böyle hareketi de azalmış

Hareketi var ama eskisi gibi ser değil Tavas ve cok sık olmuyor yorulmuşum desem sabahtan dinleniyom
Kasılma yani yalancı sancıların yok henüz bir haftaya belki doğum yaparsın ama Allah bilir tabi

Tüm sayfalar yüklendi.