Kızlar yardımcı olun lütfen bilgim yok

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gül çetin tarafından oluşturulan Kızlar yardımcı olun lütfen bilgim yok başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,191 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar yardımcı olun lütfen bilgim yok
Konbuyu başlatan Gül çetin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ecrin Su prensesim

Aydanin_annesi_ilkay

Kayıtlı Üye
rank
Evet alttan muayenede tuşe yapan kişinin el yapısıda çok önemli aslında. İmce elli uzun parmaklıklar rahim ağzına daha Kolay ulaşabiliyor. Tombul el ve kısa parmaklı olunca zorluyorlar ölçüm yapabilmek için. Ebe bi arkadaşım demişti hastalar benim tuşe yapmamı istemiyor canları acıyor demişti. Allah kerimdir. Dış edelim herşey kolay ve yolunda gitsin inşallah
Amin inşallah Allah razı olsun 💞🤲

Ecrin Su prensesim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 35 haftalık hamileyim sanki bebek aşağıda üstü boş gibi ne anlamına geliyor doğum yakın mı
Canım bence Bir hastaneye acile git ben 35 haftalık erken doğum yaptım iki sene önce sezeryan oldum daha 32 haftalıkken doğumum başladı iğne ilaçla durduruldu 35 haftada yüksek tansiyon dan dolayı sezeryana alındım ve kızım kuvezde kaldı 6 gün o yüzden ne olur ne olmaz diye bı acile git canım içinde rahat eder bebeğini riske atma Allah korusun herkes fikrini söyler ama herkes aynı değil her gebelik aynı değil bide sezeryan olacak diyorsunuz belki erken doğum oluyordur Allah korusun acile gidin derim yinede siz bilirsiniz

Tüm sayfalar yüklendi.