Kızlar yardımcı olur musunuz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gül çetin tarafından oluşturulan Kızlar yardımcı olur musunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 760 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar yardımcı olur musunuz
Konbuyu başlatan Gül çetin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gül çetin

Gül çetin

Kayıtlı Üye
rank
Benim 25 hafta ve eskiden çok harket ederdi bu kaç gün ediyor ama çok değil bazende hiç etmiyor bir iki gün bazen diyorlar çok hareket ediyorsun yada bebek büyüdüğü için yeri daralmış diye

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Benim 25 hafta ve eskiden çok harket ederdi bu kaç gün ediyor ama çok değil bazende hiç etmiyor bir iki gün bazen diyorlar çok hareket ediyorsun yada bebek büyüdüğü için yeri daralmış diye
Canım eğer kendini çok yoeduysan bebekte yorulmustur bende geçen 2 gün üst üste onkadar çok yoruldum ki artık bebek haraket etmiyordu yada ben hissetmiyordum sonra 2 saat filan aralıksız uzanıp karnımı okşadım anca haraket etti . Sen çikolata filan ye dinlen uzan harwket ediyor mu etmiyor mu bak ona göre etmezse hastaneye gidersin bı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım eğer kendini çok yoeduysan bebekte yorulmustur bende geçen 2 gün üst üste onkadar çok yoruldum ki artık bebek haraket etmiyordu yada ben hissetmiyordum sonra 2 saat filan aralıksız uzanıp karnımı okşadım anca haraket etti . Sen çikolata filan ye dinlen uzan harwket ediyor mu etmiyor mu bak ona göre etmezse hastaneye gidersin bı
Şuan nasıl kuzum hareket ediyor mu

Son düzenleme:

Gül çetin

Kayıtlı Üye
rank
Sence annelere dinlenmek mümkün mü bir çocuk varsa ev işi varsa ancak gece dinleme biliyorsun böyle bende hisbediyor gibiyim de ne bilim bakayım sağlık ocağı bakarsa kalp atışına baksinlar daha içim rahat eder en azından

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sence annelere dinlenmek mümkün mü bir çocuk varsa ev işi varsa ancak gece dinleme biliyorsun böyle bende hisbediyor gibiyim de ne bilim bakayım sağlık ocağı bakarsa kalp atışına baksinlar daha içim rahat eder en azından
Orası öyle kuzum anne olmak hem çok güzel hem zor ben daha yeni gebeyim onyuzden nasıl bir his bilmiyorum oğluşum doğunca anlicam. Rabbim sanada kolaylık versin haberini bekliyorum sağlık ocağına gidip kalp atışını dinleyince yaz canım dedigim gibi biraz uzan tatlı şeyler at ağzına 2 3 tane kipirdar

Gül çetin

Kayıtlı Üye
rank
Orası öyle kuzum anne olmak hem çok güzel hem zor ben daha yeni gebeyim onyuzden nasıl bir his bilmiyorum oğluşum doğunca anlicam. Rabbim sanada kolaylık versin haberini bekliyorum sağlık ocağına gidip kalp atışını dinleyince yaz canım dedigim gibi biraz uzan tatlı şeyler at ağzına 2 3 tane kipirdar
Tam canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gittimm bugün kalp atışı vardı çok şükür bu akşam biraz daha hareketliydi ne bilim annelik işte insan tedirgin oluyor ikinci ama sanki birinci gibi çok heyecanlıyım

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.