Sorum var Kızlar yardımınıza ihtiyacım var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Duru17 tarafından oluşturulan Kızlar yardımınıza ihtiyacım var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 329 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar yardımınıza ihtiyacım var
Konbuyu başlatan Duru17
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çiçek20
D

Duru17

Guest
Kızlar merhaba ben 34+5 günlük hamileyim bebeğimin karın çevresinde 4 haftalık gelişim geriliği var. 1960 Gr. Ne yaparsam yapayım aradaki haftasıyla farkı kapanmıyor. Kaşar peyniri muz avokado süt kuru... Bu durumu yaşayan yada bilgisi olan var mı acaba doğunca bebeğim küveze girer mi. Girer diye çok korkuyorum.

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar merhaba ben 34+5 günlük hamileyim bebeğimin karın çevresinde 4 haftalık gelişim geriliği var. 1960 Gr. Ne yaparsam yapayım aradaki haftasıyla farkı kapanmıyor. Kaşar peyniri muz avokado süt kuru... Bu durumu yaşayan yada bilgisi olan var mı acaba doğunca bebeğim küveze girer mi. Girer diye çok korkuyorum.
Akciğerlerinin gelişiminde bir sıkıntı yoksa bebeğin küveze girmez canım Allah'ın izniyle sen düzenli beslen bebeğinin başka bir sağlık sorunu yoksa doğduktan sonra da kilo alımı düzelir endişe etme canım

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum endişe etme Allah'ın izniyle düzelir inşallah

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Allahın izniyle düzelir canım bir sıxıntı olmaz sıkma canım 🙏🤲

Tüm sayfalar yüklendi.