Sorum var Kızlar yardımmmmm

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Minnacık Anne tarafından oluşturulan Kızlar yardımmmmm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,151 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar yardımmmmm
Konbuyu başlatan Minnacık Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben 9 gün önce doğum yaptım kizimi dünyaya getirdim ama bir sorun var benim göğsümün ucu hep yarıldı ya kanıyor artık ağlaya ağlaya Bi hal oldum napicam ya yardım edin Zeytin yağ da sürüyorum yine aynı ya dayanamicam artık ya çok acıyor ve sızlıyorlar lütfen yardım edin 😥😥😥😥😥😥😿😿😿😿😿😿😿😿😿
Bendede olduda doktor bir kirem yazdı geçmişti çok kotu gerçekten felaket aciyor

Busra90

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben 9 gün önce doğum yaptım kizimi dünyaya getirdim ama bir sorun var benim göğsümün ucu hep yarıldı ya kanıyor artık ağlaya ağlaya Bi hal oldum napicam ya yardım edin Zeytin yağ da sürüyorum yine aynı ya dayanamicam artık ya çok acıyor ve sızlıyorlar lütfen yardım edin 😥😥😥😥😥😥😿😿😿😿😿😿😿😿😿
Canım geçmiş olsun kurulduğu için çatlıyordur eczaneden krem al mustela mı ne tam bilmiyorum ama eczacı söyler bide gümüş kapak al onlar da çok işe yarıyor trendyol da satılıyor oda nemli tutuyor ucunu iyi gelir 👍👍

Su.

Kayıtlı Üye
rank
Hangi krem iseyarar bilmiyorum ama tavsiyem silikon gogus ucu kullana bilirsin en azindan iylesene kadar

Su.

Kayıtlı Üye
rank
emzirdikten sonra kendi sutunden sur gogus ucuna.baya iyimis oda

Mnengizek

Kayıtlı Üye
rank
Tek çaresi bol bol emzir bende aglaya ahlaya emzirmistim insallah ikincide yara olmaz cok zor Allah yardimcin olsun göğüs ucunu sürekli nemli tut kurumasin

Minnacık Anne

Kayıtlı Üye
rank
Hatırlamıyorum 1 2 güne geçmesi lazım mutlaka dene bende çok çektim onu . Sür emzirirken sil mutlaka emzirme bitince tekrar sür canım sürekli nemli kalsın yani
Teşekkür ederim kuzum ya 😥😥
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım dayan geçiyor süt geldikçe ama acısını bilirim çok beter. Eşim belimden tutardı çıglık atarak emzirirdim kızımı. Emicek oldugu zaman ödüm kopardı. Neler yaptıgımı nasıl geçtiğini anlatayım ben şimdi sana sabırlı olup uygula kuzucum. Garmastan gögüs ucu kremi var onu al canım sızlamasına acısına çok iyi gelicek ama hemen etki etmicek ama, sızısını alıcak ilk başlarda. Gögüs ucunu havalandır ara ara açık kalsın bide gümüş gögüs ucu var o muhteşem ötesi Bi ürün geç aldıgıma pişman oldum Garmastan kremi bide gümüş gögüs ucunu kullandım 2 günde acım çok fazla azaldı şükürler olsun dedim. Bir sürü şey denedim canım ben iyi gelenler bunlar oldu. Günlük hergün vucüdumu yıkadım ama gögüs ucuma duj jeli flan sürmedim açık yara oldugu için sakın duş jeli flan sürme canım. Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor bende çok çektim ama bu dediklerimi yapınca rahatladım. Gümüşün yara iyileştirme özelligi var onu kesin al hem gögüs ucu Bi yere degmiyor mükemmel Bi ürün. İnşallah biran önce iyi olursun kuzucum 🤲🤲🤲
Şuan bile saat sabah 6 ya geliyor ve ben ağlaya ağlaya emzirdim o kadar Krem aldim ki ise bile yaramadi😥😯

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Canım dayan geçiyor süt geldikçe ama acısını bilirim çok beter. Eşim belimden tutardı çıglık atarak emzirirdim kızımı. Emicek oldugu zaman ödüm kopardı. Neler yaptıgımı nasıl geçtiğini anlatayım ben şimdi sana sabırlı olup uygula kuzucum. Garmastan gögüs ucu kremi var onu al canım sızlamasına acısına çok iyi gelicek ama hemen etki etmicek ama, sızısını alıcak ilk başlarda. Gögüs ucunu havalandır ara ara açık kalsın bide gümüş gögüs ucu var o muhteşem ötesi Bi ürün geç aldıgıma pişman oldum Garmastan kremi bide gümüş gögüs ucunu kullandım 2 günde acım çok fazla azaldı şükürler olsun dedim. Bir sürü şey denedim canım ben iyi gelenler bunlar oldu. Günlük hergün vucüdumu yıkadım ama gögüs ucuma duj jeli flan sürmedim açık yara oldugu için sakın duş jeli flan sürme canım. Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor bende çok çektim ama bu dediklerimi yapınca rahatladım. Gümüşün yara iyileştirme özelligi var onu kesin al hem gögüs ucu Bi yere degmiyor mükemmel Bi ürün. İnşallah biran önce iyi olursun kuzucum 🤲🤲🤲
Yaa aynı beni anlatmışsın kuzum resmen gözümden yaş geliyordu benimde ama ben hiç bir krem filan kullanmadım şükür 2 gündür eski halime döndü ufak bir sızlama var oda geçer inşallah tek yaptığım bezi ısıtıyprum gögüsümün üstüne koyuyorum o sızlmayaı acıyı vs her şeyi alıyor 🤲🏻

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Yaa aynı beni anlatmışsın kuzum resmen gözümden yaş geliyordu benimde ama ben hiç bir krem filan kullanmadım şükür 2 gündür eski halime döndü ufak bir sızlama var oda geçer inşallah tek yaptığım bezi ısıtıyprum gögüsümün üstüne koyuyorum o sızlmayaı acıyı vs her şeyi alıyor 🤲🏻
Benim uzun sürdü kuzucum maf olmuştum. İyi bari sevindim senin adına, kısa sürmesine. Yazdıklarımı uygulayınca 2 güne toparladım bende hemen :)

Tüm sayfalar yüklendi.