KIZLAR YENIYIM BANA YARDIM EDIN

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Şühedanurun Annesi tarafından oluşturulan KIZLAR YENIYIM BANA YARDIM EDIN başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,792 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı KIZLAR YENIYIM BANA YARDIM EDIN
Konbuyu başlatan Şühedanurun Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Şühedanurun Annesi

Şühedanurun Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Rica ederm kuzum için rahat olsn allahin izniyle bir avazda bebeğini kucağına alırsın inşallah
Amin inşallah 😍😍😍😍😍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hiç korkma canım vallah kucagına aldın mı ne acı kalıyo ne bişy bıde her kadın dogumu aynı olmuyo belkı sen hiç acı çekmıceksın inşallah tek nefeste kucagına verır rabbım hiç korkma içinı hep rahat tut 🥰
Ben bilmediğim için korku var ama eminim ki gecicek 😁😁😁😍😍

Sümeyyenur nur

Kayıtlı Üye
rank
Hocam herkesin dogumu farkli ama ben kendisinden bahsedeyim sen gibi telaş yaptim yırtık olcak ayy la manyak ne olcak doğum anından korkuyordum... meegerse sansi hepsinden zor.. adet savcısının 5 kati gibi bir seydi... ama çekilmeyecek gibi degil... çekersin... ben sanci çekerken ağlıyordum doğum ani ne olcak diye korkuyordum 2 gun savcıdan sonra sedyeye yatırdılar ben ikindi 20 dk da dogumum oldu ne kesi ne bir sey o kadar bagirma o kadar telaş boşa gitti... ben daha büyük bir acı bekliyordum.. ama kesi atılanlar da hissetmediler. Hic korkma.. o sanciolurkem sen benim gibi yapıp bagirma ... korkudan bagiriyordum sanciıdan degil :) simdi 2. Ye hameyim 4 ayligim bunda az bir telaşım var ama diğeri gibi degil

Şühedanurun Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hocam herkesin dogumu farkli ama ben kendisinden bahsedeyim sen gibi telaş yaptim yırtık olcak ayy la manyak ne olcak doğum anından korkuyordum... meegerse sansi hepsinden zor.. adet savcısının 5 kati gibi bir seydi... ama çekilmeyecek gibi degil... çekersin... ben sanci çekerken ağlıyordum doğum ani ne olcak diye korkuyordum 2 gun savcıdan sonra sedyeye yatırdılar ben ikindi 20 dk da dogumum oldu ne kesi ne bir sey o kadar bagirma o kadar telaş boşa gitti... ben daha büyük bir acı bekliyordum.. ama kesi atılanlar da hissetmediler. Hic korkma.. o sanciolurkem sen benim gibi yapıp bagirma ... korkudan bagiriyordum sanciıdan degil :) simdi 2. Ye hameyim 4 ayligim bunda az bir telaşım var ama diğeri gibi degil
Ben çok pimpirikli bir insanım bebeğin kalp atışını duymaya gittim bebeğe biseu oldu sandım meğer kalp atısıymis doktora rezil oldum 😅😅😅😅😅😅

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 16+4 haftalık hamileyim ama sey dicem ben hayatımda hiç doğum yapmadim çok korkuyorum rüyama bile giriyo bazen gercekten denildiği kadar kötü mü acı var mı yada aciyo mu ben çok korkuyorum napicam ben bazen korkudan uyuyamıyorum bile bide şey lama varmış benim iyice kafam karıştı hem korktum hem kafam karıştı. Siz nasıl doğum yaptınız anneler bana yardım edin şuan bunu yazarken bile çok korktum yardım edin lütfen korkuyom 😥😥😥😥😥
Benim ilk gebelikte bende biraz korkuyodum ama o kadar değil taki sancı gelipde beni doğum odasına yatirana kadar üstüne birde suni sancı verdiler ben doğum odasından kaçtım nstye bağlamıslardi suyum patladı kalp atışını takip ediyolardi valla ben nstyi bile söktüm 😂😂😂 ağrıya dayanamadım vermesinler diye 😄😂😂 hoş beni yakaladılar geri😂😄😄 o an geliyo geciyo hemen takma😄😄

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Düşünmen için daha önünde çok zaman var canım gebeliğin in keyfini çıkar kötü düşünceleri sözleri duyma herkesin doğumu bir değildir 😊

Balığın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 16+4 haftalık hamileyim ama sey dicem ben hayatımda hiç doğum yapmadim çok korkuyorum rüyama bile giriyo bazen gercekten denildiği kadar kötü mü acı var mı yada aciyo mu ben çok korkuyorum napicam ben bazen korkudan uyuyamıyorum bile bide şey lama varmış benim iyice kafam karıştı hem korktum hem kafam karıştı. Siz nasıl doğum yaptınız anneler bana yardım edin şuan bunu yazarken bile çok korktum yardım edin lütfen korkuyom 😥😥😥😥😥
Rahat ol canım bebegide strese sokma pozitif düşün kendine bedenine güven daha çok erken bunları düşünüp kendini de bebeğini de rahatsız etme 😘

...

Moderator
Mod
rank
Çok erken başlamışsın canım düşünmeye.Akışına bırak korkma.3 çocuğumu normal yaptım.Çok şükür öyle saatlercede sancı çekmedim.bir tanesini sezaryen oldum oda iyi geçti çok şükür.Buda sezaryen olacsk kısmetse.Şu anda 33 haftalığım.en çok düşündüğüm sağlıkla bebeğimi kucağıma almak,ona kavuşmak.♥️🤗

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Kişiden kişiye değişir bence kuzum. Ne kadar çok korkarsan o kadar çok ağrı hissedersin . Benim de ilk gebeliğim ilk doğumum du korkuyordum başta kuzenim korkmamamı söyledi bende daha güzel düşündüm ne kadar çok ağrı olursa olsun sonunda bebeğimi kucağıma alacam ve herşey uçup gidecek diye düşünmeye başladım. Kendi kendime moral verdim ağrı dedikleri de sadece sancı adet sancısından bir tık fazlası gibi bişey . Açılman ne kadar çabuk olursa o kadar erken doğum yaparsın. Ben suni sancıyla doğum yaptım inanılır gibi değil di ama hiç açılma olmamasina rağmen beş saat içinde doğum yaptım sadece korkmamak ve sabırlı olmak gerekiyor inşallah bir avazda kurtulursun kuzum Allah yardımcın olsun 🤲😍

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Hayirli olsun canım Allahım sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin şimdi öncelikle neden güzelim gebelik sürecini kendine zehir ediyorsun o bebek tekrar karnına girmeyecek o anlara geri donemeyeceksin doya doya gebeliğin tadını çıkar bebeğini hisset sitrese girme bebegide strese koyma konuş müzik dinle kitap oku güzel düşün güzel olsun doğuma gelince her doğum farklı canim vicudumuz zaten o doğuma ve sancısını kaldırabilecek güce sahip biz kadınlar çok güçlüyüz yapman gereken gebeliğin tadını çıkar doğum zamanı doktorunla gerekeni konuşursun doğum zamanı da ben yapabilirim dogururum bebeğimi kucağıma alicam diye kendini motive et benimde bekarken en çok merak ettiğim filmlerde doğum yaparlar ya kadın bagiriyo bebek çıkınca susuyo hep derdim bu gercekmi bebek çıkınca bitiyomu gerçekmiş valla bebek çıkınca bitiyo🤭🤭 eşin dogmasida seni incitmiyo zaten hiç korkma benden sana tavsiye hiç bir doğumu izleme kötü doğum hikayelerini dinleme anlatacak olurlarsa kapattir konuyu seni olumsuz etkilemesin hicbirsey benim üçüncü çocuğum hala izlemem dinlemem o anı o an yaşamak isterim Allah ne verdiyse aman bende yazdım da yazdım 🤭🤭🤭🤭❤️❤️

Tüm sayfalar yüklendi.