Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben bebeğin boyu kilosunu hiç sormadım özele gidersem bir sonrakinde sorarım normal diyorlar gelişimini q8. Haftaya göre yani boy kilo olarak bakılmıyor bu haftalarda
Ben bebeğin boyu kilosunu hiç sormadım özele gidersem bir sonrakinde sorarım normal diyorlar gelişimini q8. Haftaya göre yani boy kilo olarak bakılmıyor bu haftalarda
22 haftalık oldum hâlâ boyunu kilosunu bilmiyorum devlette pek söylemiyorlar herşey yolunda haftasıyla uyumlu dediler en son oğlumda özele gidiyordum o zaman 10 ml 5 gram gibi ilk haftalardan itibaren söylüyorlardı
Çevredeki ler de jinekolog bilmiş ler takma kafana kimseyi hepimizin aynı haftalarda Gr oluyor ağırlıkları ne zayıflığı bunu sana diyen kıskanç cahil canım haftalık bebek kilolu mu olacak
Cnm önemli olan sağlık sonradan da kilo alır ya sıkıntı yapma iri olsunda sağlıksız mi olsun milletin konuşmalarına bakarsan surdan şuraya adım atamzsin bnm bebeğim 32 haftalıkken 1500 grmdi bazı arkasdkariniine bakıyorum burda masllahlarii var Allahım kem gözden esirgesin bn oturupta agliym ozmn boswersene kuzum