Kizlar 😶😶

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sensey tarafından oluşturulan Kizlar 😶😶 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 657 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar 😶😶
Konbuyu başlatan Sensey
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sensey

Sensey

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 17 haftalık hamileyim dün akşam başladı bacaklarım çok ağrıyor karnım da hafif bi ağrı var sanki adet olacakmış gibi normal mi bu haftalarda böyle olmasi

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 17 haftalık hamileyim dün akşam başladı bacaklarım çok ağrıyor karnım da hafif bi ağrı var sanki adet olacakmış gibi normal mi bu haftalarda böyle olmasi
17 ile 20 arası çok hamile den duydum bendede olmuştu o haftalarda normalmiş canım

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
O haftalarda bendede olmustu ayni ağrılar canim ilk gebeliğim riskli oldugu icin ikinciside risklimi diye hic beklemeden acile gittim doktor normal agrilar dedi dayanamayacak kadar olursa bi parol ic uzan dinlen bol bol demisti 26 haftalık oldum suanda belim kalcam ağrıyor oda normalmis sürekli bir agri var ve normal diyor doktorlar kasilma yeşil sari veya kirmizi pembe lekelenme olmadigi surece endise etme bol bol uzan dinlen ılık duş da rahatlatıyor biraz

Sensey

Kayıtlı Üye
rank
O haftalarda bendede olmustu ayni ağrılar canim ilk gebeliğim riskli oldugu icin ikinciside risklimi diye hic beklemeden acile gittim doktor normal agrilar dedi dayanamayacak kadar olursa bi parol ic uzan dinlen bol bol demisti 26 haftalık oldum suanda belim kalcam ağrıyor oda normalmis sürekli bir agri var ve normal diyor doktorlar kasilma yeşil sari veya kirmizi pembe lekelenme olmadigi surece endise etme bol bol uzan dinlen ılık duş da rahatlatıyor biraz
Çok.tesekkur ederim içimi rahatlattiniz valllaaaa🙏🙏

Tüm sayfalar yüklendi.