Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
14+1 gebeyim Kızlar geyno ferro sanol doktor yazdı kullandıktan sonra mide bulantısı kusma yapıyor bugün de kullandım 2 defadır atıyorum yeşil bide napmalıyım
14+1 gebeyim Kızlar geyno ferro sanol doktor yazdı kullandıktan sonra mide bulantısı kusma yapıyor bugün de kullandım 2 defadır atıyorum yeşil bide napmalıyım
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası). Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr
Canım sabah aç karnına içmeyi dene ve içtikten sonra 1 saat kadar falan tekrar yat yemek yeme. Bütün kan ilaçları aynı şikayetleri yapar
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız. Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr