Sorum var Kızlar 🙄🙄

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Kızlar 🙄🙄 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,760 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar 🙄🙄
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Bu ara aşırı stres sıkıntı içindeyim bebekte bundan etkileniyor bence çünkü sinirden ağlamaya başlıyorum o zaman baya zıp zıp zıplıyor karnımda sağa sola geçiyor baya hareketleniyor 🤦🤦
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnim

Bebeklerin uyumaları uzun süre biliyir anne karnında büyük bı ihtimalle uyuyordur. Elinle sev pozisyon değiştirir sende gerilmemiş olur karnın. Öncekine bakarak git gide yeri daraliyor o yüzdende rhaat hareket edemez artık.
Uykucu olur umarım 🤗 çünkü çok aşırı hareket eden bir bebek değil tembel gibi ama hareket ettiğinde baya durmuyor kuduruyor 😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bu ara aşırı stres sıkıntı içindeyim bebekte bundan etkileniyor bence çünkü sinirden ağlamaya başlıyorum o zaman baya zıp zıp zıplıyor karnımda sağa sola geçiyor baya hareketleniyor 🤦🤦
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Uykucu olur umarım 🤗 çünkü çok aşırı hareket eden bir bebek değil tembel gibi ama hareket ettiğinde baya durmuyor kuduruyor 😂
Ah balım yapma bunu kendine nolur bak ileride cidden bu ağlamalıaena çok pişman olacaksın emin ol bırak gebeliğin tadını çıkart her şeyi çıkart aklından

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Ah balım yapma bunu kendine nolur bak ileride cidden bu ağlamalıaena çok pişman olacaksın emin ol bırak gebeliğin tadını çıkart her şeyi çıkart aklından
Ev bulamıyoruz bir ev bulmuştum emlakçı cevap vermedi sabah döndü bize bidaha dediki o ev tutuldu. Sadece birgün durdu ilanda hemen tuttular. Eşimde bunaldikca bana sarıyor beni bunaltiyor. Şimdi tutturmuş köye tasinalim birkaç sene orada kalalim para biriktirip ev alırız diyor ama ben köyde yaşayamam cidden deliririm orada 🤦 düşüne düşüne delircem herşeye bana sarıyor düpedüz. Kredi çekecekti evler bu kadar pahalı değildi o zamanlar bende kredi çekmek gunahmis çekip ev almayalım demiştim hay keşke karışmasaydım ondan sürekli senin yüzünden diye cidden beni yedi.

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Çok geçmiş olsun çiçeğim Rabbim bidaha yaşatmasın 🥺

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar sabahtan beri karnım taş gibi semsert baya top gibi yusyuvarlak oldu bu normal mi bugün tam 31 haftalık oldum. Hiç hareket etmedi bugün meyve yedim şuan normalde meyve yeyip uzaninca hareket eder bakalım şuana dek etmedi. Bide kasıklarımda ağrı var 🥺 bir sorun olmaz di mi sabah sadece hıçkırık gibi bir kıpırtı vardı sonra daha tık yok. Niye top gibi sert olur karın anlamadım 😟
Kuzum son haftalarda böyle şeyler normal kendini çok yorma dikkat et

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum son haftalarda böyle şeyler normal kendini çok yorma dikkat et
Çok teşekkür ederim canım 🥰 Gitmedim doktora çünkü yine hareket etmeye başladı bide ablam öyle kasılıp top gibi olduğunda parmak uçlarınla saat yönünde hafif masaj yap okşar gibi dedi cidden öyle yapınca düzeltiyor kendisini hemen 😂🤗🤗 hareket etmeye başlıyor 🤩🤩 ablamda sen stres yaptıkça o da kasılıyor sakinlestir onu dedi ama ne mümkün bende stres bitmiyor 🤦😅

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Çok teşekkür ederim canım 🥰 Gitmedim doktora çünkü yine hareket etmeye başladı bide ablam öyle kasılıp top gibi olduğunda parmak uçlarınla saat yönünde hafif masaj yap okşar gibi dedi cidden öyle yapınca düzeltiyor kendisini hemen 😂🤗🤗 hareket etmeye başlıyor 🤩🤩 ablamda sen stres yaptıkça o da kasılıyor sakinlestir onu dedi ama ne mümkün bende stres bitmiyor 🤦😅
Rica ederim kuzum ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.