Ne olur ne olmaz başka doktorada görünebilirsin kuzum Öyle yapayım kuzum
N Nidanın Annesi Kayıtlı Üye Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 356 1 Temmuz 2022 #11 Mervercan' Alıntı: Ne olur ne olmaz başka doktorada görünebilirsin kuzum Genişletmek için tıkla ... Öyle yapayım kuzum
Mervercan' Alıntı: Ne olur ne olmaz başka doktorada görünebilirsin kuzum Genişletmek için tıkla ... Öyle yapayım kuzum
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 1 Temmuz 2022 #12 Ayse nida' Alıntı: Kesin diyor şuan Bilmiyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Temmuz 2022 Peki canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Temmuz 2022 Peki canım Hm anladım canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Temmuz 2022 Peki canım Hm anladım canım 4ayda yapmıştı Genişletmek için tıkla ... Hmm başka bir doktora da görün istersen kuzum
Ayse nida' Alıntı: Kesin diyor şuan Bilmiyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Temmuz 2022 Peki canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Temmuz 2022 Peki canım Hm anladım canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Temmuz 2022 Peki canım Hm anladım canım 4ayda yapmıştı Genişletmek için tıkla ... Hmm başka bir doktora da görün istersen kuzum