Sorum var Kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ^^ ÖzLem 💜 ^^ tarafından oluşturulan Kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,895 kez görüntülenmiş, 42 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar
Konbuyu başlatan ^^ ÖzLem 💜 ^^
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kızlar biliyorsunuz Malatya da iki depreme de evin içinde yakalandık artçılar da dahil kötü oldu gerçekten
Şuan 28 haftalık hamileyim ve kaynimin yanına Bursa'ya geldik burada da üzülüyorum eşim Hatay da çalışıyor orada her zaman görüyordum bayağı uzaklaştık buna da üzülüyorum 😢 burada da korkuyorum çünkü 4 katlı en üstteyiz insan o kadar şey yaşayınca haliyle korkuyor yine de hepimiz hayattayız çok şükür buna milyon kere şükür bir şey diyeceğim bu iki hafta da eşimin de saçları beyazlamış benim de üzüntüden olsa gerek inşallah doğum olur bebek biraz büyür evimizi yaptırıp gidecgiz tekrardan inşallah buraya da çok girmiyorum postlara da yazmıyorum alınmayın lütfen bu süreç beni çok yoruyor ve üzülyrm
Merhaba kuzum rabbim birdaha yaşatması insallah rabbim yardımcın olsun üzülme canım benim en kısa zamanda eviniz olur inşallah

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Ya canım benim 😔 keşke hiç olmasıydı hepinizin içi yandı en çok da sizlerin tabi ki Rabbim bı daha yaşatmasn ne denir bilmiyorum 😔
Aynen öyle inşallah ülkece birdaha yaşamayız bu son olur başka yuvalr yıkılmaz canlar ölmez insanlar evinden kaçmaz 😢 keşke ama maalesef
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Merhaba kuzum rabbim birdaha yaşatması insallah rabbim yardımcın olsun üzülme canım benim en kısa zamanda eviniz olur inşallah
İnşallah canım benim inşallah teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim inşallah rabbim herşeyin hayırlısını versin evlerimize kavuşuruz biran önce ya

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Aynen öyle inşallah ülkece birdaha yaşamayız bu son olur başka yuvalr yıkılmaz canlar ölmez insanlar evinden kaçmaz 😢 keşke ama maalesef

İnşallah canım benim inşallah teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim inşallah rabbim herşeyin hayırlısını versin evlerimize kavuşuruz biran önce ya
İnşallah canım inşallah

Beyza🌸🌸

Kayıtlı Üye
rank

İnşallah canım amin 😔

3 paşa 1 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcımız olsun inşallah canım bende malatyadan geldim İzmir'e doğum için 3 tane normal doğum yaptım bunu yapamadım 12 saat suni sancı verdiler olmadı sezeryan oldum stresten yazın Malatya'ya gideceğim ne yapacağımı nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum TV den bile malatyayi o halde görünce bile için parçalanıyor rabbim kimseyi böyle imtihan etmesin düzelir her şey belki ama eski tadı tuzu ,iyi kötü anılar tekrar yerine gelmez rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın inşallah

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank
İnşallah canım amin 😔
İnşallah 😢

Allah yardımcımız olsun inşallah canım bende malatyadan geldim İzmir'e doğum için 3 tane normal doğum yaptım bunu yapamadım 12 saat suni sancı verdiler olmadı sezeryan oldum stresten yazın Malatya'ya gideceğim ne yapacağımı nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum TV den bile malatyayi o halde görünce bile için parçalanıyor rabbim kimseyi böyle imtihan etmesin düzelir her şey belki ama eski tadı tuzu ,iyi kötü anılar tekrar yerine gelmez rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın inşallah
Canım rabbim yavrularını sana bağışlasın yazın ay kötü olmuş suni sancı 😢 amin amin amin imtihan ki imtihan kötü üzücü Allah büyük inşallah bir yoluna koyar bizde gideceğiz de zamn bellisiz mayısın ilk haftası dogum ondan sonra gitsek çadırda bebekle çok zor olaack bilmym inanki herşey çok karışık çok üzücü bnm akrabalarm orada annem kardeşim yegenlerim eşimde hatyda iki güne bir bazen her gün gelirdi maltya ya şimdi hepsine uzak kaldık 😢 bizim merkez de ev vardı yanındaki iki bina hariç mahalle hep yıkıldı bizimki duruyor hafif hasar ama korkudan girilmez kalınmaz köyde vardı oda ağır hasarlı girilmez 😢

Sen neresindensin Malatya'nın depremler de İzmir de mıydın cnm Malatya mi

Son düzenleme:

3 paşa 1 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah 😢

Canım rabbim yavrularını sana bağışlasın yazın ay kötü olmuş suni sancı 😢 amin amin amin imtihan ki imtihan kötü üzücü Allah büyük inşallah bir yoluna koyar bizde gideceğiz de zamn bellisiz mayısın ilk haftası dogum ondan sonra gitsek çadırda bebekle çok zor olaack bilmym inanki herşey çok karışık çok üzücü bnm akrabalarm orada annem kardeşim yegenlerim eşimde hatyda iki güne bir bazen her gün gelirdi maltya ya şimdi hepsine uzak kaldık 😢 bizim merkez de ev vardı yanındaki iki bina hariç mahalle hep yıkıldı bizimki duruyor hafif hasar ama korkudan girilmez kalınmaz köyde vardı oda ağır hasarlı girilmez 😢

Sen neresindensin Malatya'nın depremler de İzmir de mıydın cnm Malatya mi
Ben Malatya merkez de oturuyorum ikisinde de malatyadaydim doğumum yakındı diye ailemin yanına geldim mecburen

Ben Malatya merkez de oturuyorum ikisinde de malatyadaydim doğumum yakındı diye ailemin yanına geldim mecburen
Sen neresindensin

Sen neresindensin

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank

Sen neresindensin

Sen neresindensin
İyi etmisinncanim Malatya merkez canım ama bizim ilçe de de ev vardı canım kaynamlar bu sene merkezdydi biz de hu sene ilvedeydik doğum var diye bursa ya geldik bizde

Tüm sayfalar yüklendi.