Öncelikle alışverişin 32.hafta önceden yaomsnda fayda var kuzum dikkat etmen gereken en önemli şey ise kıyafetleri ve diğer sarf malzemeleri bol bol al arabanız var ise araba koltukları mutlaka al bolca bebek tulumları ve zıbınları hem yeni doğana göre hem de bir boy ufak bebege göre al süt pompası anne memesine uygun biberon bol bol zıbın ikiz Bebek Arabası iki adet beşik mama sandalyesi beslenme eşyaları önlük bebek tarağı termometre tırnak makası pişik kremi yeni doğan bezi islak mendil tulum penye bady penye eldiven penye şapka çorap patik hırka şampuan havlu bebek küveti kova maşrapa bebek banyo filesi burun aspiratöru uyku seti beşik için dönence çarşaf şilte koruyucu bebek önlüğü ağız mendili emzik biberon temizleme fırçası emzirme yastığı göğüs ucu kremi puset ama kucağı bebek bakım çantası Müslim örtü kalın ince battaniyeMerhaba Canım Arkadaşlarım Nasılsınız İyimisiniz Bebekleriniz NasıllarNapiyorsunuz Benim Sizlere Sorularım Olacak Sizi Rahatsız Ediyorum Ama Tecrübesizim Bilmiyorum Sizler Sayesinde Çok Şeyler Öğreniyorum
Allah Razı Olsun
Bebeklerime Neler Almalıyım Mesala Ana Kucağı Puset Hangileri Tercih Ediliyor ? beşik Olarak Ne Alabilirim Neleri Almam Lazım? Bana Söylermisiniz Almam Gereken Herşeyi Söylerseniz Daha İyi Olur Canlarım
Şimdiden Çok Teşekkür Ederimİyi Ki Varsınız 🫶🫶🫶
![]()
Hülyam göz gezdirdim şöyle bende ne var ise yazdim yararlı olur umarım