Hemde nasıl canım benim ya gördüm çok şükürDoktorun uyuzlugu sana sıkıntı veriyor

Hemde nasıl canım benim ya gördüm çok şükürDoktorun uyuzlugu sana sıkıntı veriyor
Sağlıcakla al kucağına İnşallah canmMerhaba Hayırlı Akşamlar Kızlar Bugün Detaylı Ultrasyona Girdim Allah'ıma Şükürler Olsun Sıkıntı Yok Dedi Doktor Sağlıklılar Dedi Minoşlarımı Gördüm Hemde RenkliÇok Yaramaz Birisi Teyzeleri Hiç Durmuyor Yerinde
Diğer Kardeşi Çok Usluydu
Herşeyi Kontrol Edildi Sadece Böbreklerde Genişleme Var Dedi Ama Şirin Olmazmış Bambaşka Bir şeydi İzledikçe Ağladım Allah'ım isteyen Herkeze Nasip Etsin İnşallah
![]()
Çok sevindim hülyam bir sıkıntı yokmuş çok şükür RABBİM kucağına almayi nasio etsinMerhaba Hayırlı Akşamlar Kızlar Bugün Detaylı Ultrasyona Girdim Allah'ıma Şükürler Olsun Sıkıntı Yok Dedi Doktor Sağlıklılar Dedi Minoşlarımı Gördüm Hemde RenkliÇok Yaramaz Birisi Teyzeleri Hiç Durmuyor Yerinde
Herşeyi Kontrol Edildi Sadece Böbreklerde Genişleme Var Dedi Ama Şirin Olmazmış Bambaşka Bir şeydi İzledikçe Ağladım Allah'ım isteyen Herkeze Nasip Etsin İnşallah
![]()
Amin birtanem inşallahÇok sevindim hülyam bir sıkıntı yokmuş çok şükür RABBİM kucağına almayi nasio etsin![]()
Amin birtanem inşallahÇok sevindim hülyam bir sıkıntı yokmuş çok şükür RABBİM kucağına almayi nasio etsin![]()
Amin zehram inşallah kuzum benimSağlıcakla al kucağına İnşallah canm![]()
benim
Gözün aydın kuzum darısı bana inşaAllahMerhaba Hayırlı Akşamlar Kızlar Bugün Detaylı Ultrasyona Girdim Allah'ıma Şükürler Olsun Sıkıntı Yok Dedi Doktor Sağlıklılar Dedi Minoşlarımı Gördüm Hemde RenkliÇok Yaramaz Birisi Teyzeleri Hiç Durmuyor Yerinde
![]()
Amin canım benim inşallah kaç haftalık oldun kuzumGözün aydın kuzum darısı bana inşaAllahikizlerin fıtratlari hep birbirinden farklı oluyor zaten ya
biri çok hareketliyken diğeri sakin oluyor
![]()
20 yi yarıladımAmin canım benim inşallah kaç haftalık oldun kuzum![]()
Maşallah kuzum20 yi yarıladım
Ya yesinler onları diğeri sana kıyamıyor demekkiMerhaba Hayırlı Akşamlar Kızlar Bugün Detaylı Ultrasyona Girdim Allah'ıma Şükürler Olsun Sıkıntı Yok Dedi Doktor Sağlıklılar Dedi Minoşlarımı Gördüm Hemde RenkliÇok Yaramaz Birisi Teyzeleri Hiç Durmuyor Yerinde
![]()
Yaaaaa annesini düşünüyorYa yesinler onları diğeri sana kıyamıyor demekki![]()