Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değilDimi kuzum ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Çok şükür elifim kaç gündür Yatamiyordum![]()

Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değilDimi kuzum ya
Çok şükür elifim kaç gündür Yatamiyordum![]()
Saglicakla al.kucagina cnm bnmMerhaba Hayırlı Akşamlar Kızlar Bugün Detaylı Ultrasyona Girdim Allah'ıma Şükürler Olsun Sıkıntı Yok Dedi Doktor Sağlıklılar Dedi Minoşlarımı Gördüm Hemde RenkliÇok Yaramaz Birisi Teyzeleri Hiç Durmuyor Yerinde
Diğer Kardeşi Çok Usluydu
Herşeyi Kontrol Edildi Sadece Böbreklerde Genişleme Var Dedi Ama Şirin Olmazmış Bambaşka Bir şeydi İzledikçe Ağladım Allah'ım isteyen Herkeze Nasip Etsin İnşallah
![]()
Ayy çok sevindim kuzum yaMerhaba Hayırlı Akşamlar Kızlar Bugün Detaylı Ultrasyona Girdim Allah'ıma Şükürler Olsun Sıkıntı Yok Dedi Doktor Sağlıklılar Dedi Minoşlarımı Gördüm Hemde RenkliÇok Yaramaz Birisi Teyzeleri Hiç Durmuyor Yerinde
Herşeyi Kontrol Edildi Sadece Böbreklerde Genişleme Var Dedi Ama Şirin Olmazmış Bambaşka Bir şeydi İzledikçe Ağladım Allah'ım isteyen Herkeze Nasip Etsin İnşallah
![]()
Massallha![]()
Hemde nasil Ayşem benim yaAyy çok sevindim kuzum yaAllahım sağ Salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah desene minik adamların biri çok uslu biri baya yaramaz olacak.
![]()
Teşekkür ederim kuzum Allah razı olsunSaglicakla al.kucagina cnm bnm
Evet canım benimSağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil![]()
Maşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah paşalarıMerhaba Hayırlı Akşamlar Kızlar Bugün Detaylı Ultrasyona Girdim Allah'ıma Şükürler Olsun Sıkıntı Yok Dedi Doktor Sağlıklılar Dedi Minoşlarımı Gördüm Hemde RenkliÇok Yaramaz Birisi Teyzeleri Hiç Durmuyor Yerinde
![]()
Anladım kuzum senin yaramaz daha yatmadinmiKaynanama gitmiştim cnmsonra geldim yemek ortalığı topla is güç anca giriyom buraya şimdide oğlanı uyutcam
Amin canım benim inşallah Allah razı olsunMaşallah kuzum Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin![]()
Tesekkur ederim canım amin Allah razı olsun sen nasilsın kuzum. Prensim nasılMaşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah paşalarıböbrek genişleme bize var denmişti doğumdan sonra da devam etti ama düzeldi çok şükür doğumdan sonra 5 6 aya kadar düzeliyo
![]()
Şükür uyudu teyzesiAnladım kuzum senin yaramaz daha yatmadinmi
Amin canım benim inşallah Allah razı olsun
Tesekkur ederim canım amin Allah razı olsun sen nasilsın kuzum. Prensim nasıl
Gözün aydın canım benim sende kahfe keyfi yapŞükür uyudu teyzesimahvetti bniii
Gel beraber yapalimGözün aydın canım benim sende kahfe keyfi yap![]()