Vallaha çok isterim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bence fazla tüketme kuzuzm ben hic yemmem
Canım çekiyor ondan yiyomVallaha çok isterim
Bence fazla tüketme kuzuzm ben hic yemmem
Sağlıksız kuzum nefsini köreltecek kadar yeCanım çekiyor ondan yiyom![]()
Sağlıksız kuzum nefsini köreltecek kadar yebenimde canım hep cips istiyor acılı
İnşallah canım benim inşallah bugün hep senden haber bekledim gerçekten ve sonucunda ise çok sevindim rabbim ikisini de sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba Hayırlı Akşamlar Kızlar Bugün Detaylı Ultrasyona Girdim Allah'ıma Şükürler Olsun Sıkıntı Yok Dedi Doktor Sağlıklılar Dedi Minoşlarımı Gördüm Hemde RenkliÇok Yaramaz Birisi Teyzeleri Hiç Durmuyor Yerinde
Diğer Kardeşi Çok Usluydu
Herşeyi Kontrol Edildi Sadece Böbreklerde Genişleme Var Dedi Ama Şirin Olmazmış Bambaşka Bir şeydi İzledikçe Ağladım Allah'ım isteyen Herkeze Nasip Etsin İnşallah
![]()
İnşallah sağ salim kucağına alırsın canımMerhaba Hayırlı Akşamlar Kızlar Bugün Detaylı Ultrasyona Girdim Allah'ıma Şükürler Olsun Sıkıntı Yok Dedi Doktor Sağlıklılar Dedi Minoşlarımı Gördüm Hemde RenkliÇok Yaramaz Birisi Teyzeleri Hiç Durmuyor Yerinde
Diğer Kardeşi Çok Usluydu
Herşeyi Kontrol Edildi Sadece Böbreklerde Genişleme Var Dedi Ama Şirin Olmazmış Bambaşka Bir şeydi İzledikçe Ağladım Allah'ım isteyen Herkeze Nasip Etsin İnşallah
![]()
Cümlemizden kuzum benim
Hemde nasil Ayşem benim yaAllah razı olsun canım benim
Teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun
Evet canım benim![]()
Cümlemizden kuzum benim
Amin kuzum Allah razı olsun inşallahİnşallah sağ salim kucağına alırsın canım![]()
Canım arkadaşım benim inşallah rabnim razı olsun sendenİnşallah canım benim inşallah bugün hep senden haber bekledim gerçekten ve sonucunda ise çok sevindim rabbim ikisini de sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()