Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yanındayım zaten emziriyorum
İnşallah canım ya 18 canım şuan yanımda ışık tedavisi görüyor
Sağol bebeğim
Sütüm çok çok şükür emziriyorum sürekli inşallah gecer
Tamam o zaman hiç korkma yarın sabaha hşç bir şeyi kalmaz bana güven sarılık değeri 10 altına düşünce sıkıntı olmaz minik kaç günlük kuzum ona göre doktor uzamış sarılık yada yenş doğan sarılığı ded
Çok geçmiş olsun Yuşa Han da uzamış sarılık oldu 3 ay onunla mücadele ettik. Bol bol sütünü sağ yolla mama takviyesi de yapılır. Sen hiç moralini bozma
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 37. Haftasındasınız.
Doğum zamanı gelmiş olsa bile planlı sezaryen yapılacaksa 39. haftaya kadar beklemek gerekir. Kasılmalarla birlikte vajinal akıntıda artış başlar. bebek hareketlerini
takip etmeniz gerekir. doğum ile ilgili kaygı ve korkular da artış olur. Bebeğinizin boyu yaklaşık 47 cm ağırlıgı 2850 gr
Çok geçmiş olsun bizim bebeğimiz de yattı yoğun bakımda sarılıktan, dünyanın sonu gibi hissettim ama büyütülecek bir şey değilmiş Allah beterinden korusun.Ne kadar yatacağı belli değil demişlerdi ama hem ışık aldı hem iyi beslendi hemencecik geçti çıktı darısı sizin başınıza
Tamam o zaman hiç korkma yarın sabaha hşç bir şeyi kalmaz bana güven sarılık değeri 10 altına düşünce sıkıntı olmaz minik kaç günlük kuzum ona göre doktor uzamış sarılık yada yenş doğan sarılığı ded