Sorum var
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 6 Nisan 2023 #2 azram cankizim' Alıntı: Sorum var Genişletmek için tıkla ... Sor canım tabiki
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,026 Konum Çankırı 6 Nisan 2023 #3 azram cankizim' Alıntı: Sorum var Genişletmek için tıkla ... Evettt sendeyiz elif dinliyoruz
azram cankizim Kayıtlı Üye Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2,514 6 Nisan 2023 #4 Canlarım kızım 9 aylık günde kaç kere büyük çişini yapması lazım bu arada hiç yemiyor hicc malesef habire süt iciyor
Canlarım kızım 9 aylık günde kaç kere büyük çişini yapması lazım bu arada hiç yemiyor hicc malesef habire süt iciyor
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 6 Nisan 2023 #5 azram cankizim' Alıntı: Canlarım kızım 9 aylık günde kaç kere büyük çişini yapması lazım bu arada hiç yemiyor hicc malesef habire süt iciyor Genişletmek için tıkla ... VAlla cnm aslında süt var ona güvendiği için de bir şey yemez bir iki kere yapabilir canim
azram cankizim' Alıntı: Canlarım kızım 9 aylık günde kaç kere büyük çişini yapması lazım bu arada hiç yemiyor hicc malesef habire süt iciyor Genişletmek için tıkla ... VAlla cnm aslında süt var ona güvendiği için de bir şey yemez bir iki kere yapabilir canim
azram cankizim Kayıtlı Üye Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2,514 6 Nisan 2023 #6 ÖzLemce33' Alıntı: VAlla cnm aslında süt var ona güvendiği için de bir şey yemez bir iki kere yapabilir canim Genişletmek için tıkla ... Bir kere yapıyor canim
ÖzLemce33' Alıntı: VAlla cnm aslında süt var ona güvendiği için de bir şey yemez bir iki kere yapabilir canim Genişletmek için tıkla ... Bir kere yapıyor canim
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 6 Nisan 2023 #7 azram cankizim' Alıntı: Bir kere yapıyor canim Genişletmek için tıkla ... Normal bnce canim
azram cankizim Kayıtlı Üye Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2,514 6 Nisan 2023 #8 azram cankizim' Alıntı: Bir kere yapıyor canim Genişletmek için tıkla ... Hiç bişey yemiyor offf Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Nisan 2023 azram cankizim' Alıntı: Hiç bişey yemiyor offf Genişletmek için tıkla ... Yumusrta yaptım iki kere alıyor bitti çorba iki kaşık alıyor bitti
azram cankizim' Alıntı: Bir kere yapıyor canim Genişletmek için tıkla ... Hiç bişey yemiyor offf Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Nisan 2023 azram cankizim' Alıntı: Hiç bişey yemiyor offf Genişletmek için tıkla ... Yumusrta yaptım iki kere alıyor bitti çorba iki kaşık alıyor bitti
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 6 Nisan 2023 #9 azram cankizim' Alıntı: Hiç bişey yemiyor offf Genişletmek için tıkla ... Canım vAlla süte güvenip de yemiyor olabilir nasıl olsa süt var zatn bnmkimde oyleydi yemeğe yoğunluk verdim sütü azalttim
azram cankizim' Alıntı: Hiç bişey yemiyor offf Genişletmek için tıkla ... Canım vAlla süte güvenip de yemiyor olabilir nasıl olsa süt var zatn bnmkimde oyleydi yemeğe yoğunluk verdim sütü azalttim
azram cankizim Kayıtlı Üye Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2,514 6 Nisan 2023 #10 ÖzLemce33' Alıntı: Canım vAlla süte güvenip de yemiyor olabilir nasıl olsa süt var zatn bnmkimde oyleydi yemeğe yoğunluk verdim sütü azalttim Genişletmek için tıkla ... Anne sütü daha önemli canim yesiklerimiz hep hormonlu faydalı bidey değil bence
ÖzLemce33' Alıntı: Canım vAlla süte güvenip de yemiyor olabilir nasıl olsa süt var zatn bnmkimde oyleydi yemeğe yoğunluk verdim sütü azalttim Genişletmek için tıkla ... Anne sütü daha önemli canim yesiklerimiz hep hormonlu faydalı bidey değil bence