Sorum var Kızlar ☹️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Beyza🌸🌸 tarafından oluşturulan Kızlar ☹️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,865 kez görüntülenmiş, 265 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar ☹️
Konbuyu başlatan Beyza🌸🌸
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Yaa aynı şeyleri yaşamısiz kuzum ya vallahi çok zordu dimi
Sorma hemde nasıl 🥺çıktıktan sonra aklım başımdaydı belden aşağı uyusturmustular zaten ama korkudan konuşamıyordum çıktığım gibi ilk annemi gördüm ağlıyordu bana sarılıp ağladı beraber ağladık baya uzun süre konusamadim sadece agliyodum sonra eşim çok üzgündü oda çok korkmuştu meğerse bebek oksijensiz kalmış hiç onlara göstermeden direk cocuk doktoruna götürmüşler bende bebeği göremeyince konuştum bebek nerde diye bu sefer ağlıyorum 🙄🙄sonra annem dedi birazdan getirirler endişe etme diye sonra bebeğimi getirdiler onun iyi olduğunu görünce biraz kendime geldim 🥺🥺

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Sorma hemde nasıl 🥺çıktıktan sonra aklım başımdaydı belden aşağı uyusturmustular zaten ama korkudan konuşamıyordum çıktığım gibi ilk annemi gördüm ağlıyordu bana sarılıp ağladı beraber ağladık baya uzun süre konusamadim sadece agliyodum sonra eşim çok üzgündü oda çok korkmuştu meğerse bebek oksijensiz kalmış hiç onlara göstermeden direk cocuk doktoruna götürmüşler bende bebeği göremeyince konuştum bebek nerde diye bu sefer ağlıyorum 🙄🙄sonra annem dedi birazdan getirirler endişe etme diye sonra bebeğimi getirdiler onun iyi olduğunu görünce biraz kendime geldim 🥺🥺
😔😔😔🥺🥺🥺

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Yaa benim genel di kuzum gözümü açtığımda oddaydım bebek de oradaydı eşim filan vardı ama bende ağlıyordum yaa çok kötüydü

Tüm sayfalar yüklendi.