Arkadaşlar hiç bu sene kürtaj olan varmı aranızda hiç hastabede yatiriyorlarmi kürtajdan sonra
A Amine nur Kayıtlı Üye Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 125 27 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar hiç bu sene kürtaj olan varmı aranızda hiç hastabede yatiriyorlarmi kürtajdan sonra
Y yvz sd Kayıtlı Üye Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 53 27 Kasım 2023 #2 Amine nur' Alıntı: Arkadaşlar hiç bu sene kürtaj olan varmı aranızda hiç hastabede yatiriyorlarmi kürtajdan sonra Genişletmek için tıkla ... Benim ilk hamileliğimde boş gebelik olmuştu kürtajla alınmıştı sabah yapıldı akşam çıkmıştım hastaneden
Amine nur' Alıntı: Arkadaşlar hiç bu sene kürtaj olan varmı aranızda hiç hastabede yatiriyorlarmi kürtajdan sonra Genişletmek için tıkla ... Benim ilk hamileliğimde boş gebelik olmuştu kürtajla alınmıştı sabah yapıldı akşam çıkmıştım hastaneden
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 27 Kasım 2023 #3 Amine nur' Alıntı: Arkadaşlar hiç bu sene kürtaj olan varmı aranızda hiç hastabede yatiriyorlarmi kürtajdan sonra Genişletmek için tıkla ... Kuzum sen mi kürtaj olacaksın bebğine bir şey filan mı oldu baya büyüktü diye hatırlıyorum
Amine nur' Alıntı: Arkadaşlar hiç bu sene kürtaj olan varmı aranızda hiç hastabede yatiriyorlarmi kürtajdan sonra Genişletmek için tıkla ... Kuzum sen mi kürtaj olacaksın bebğine bir şey filan mı oldu baya büyüktü diye hatırlıyorum
A Amine nur Kayıtlı Üye Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 125 2 Aralık 2023 #4 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Kuzum sen mi kürtaj olacaksın bebğine bir şey filan mı oldu baya büyüktü diye hatırlıyorum Genişletmek için tıkla ... YÖK şükür iyi bebeğim çok saol abla sorduğun için
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Kuzum sen mi kürtaj olacaksın bebğine bir şey filan mı oldu baya büyüktü diye hatırlıyorum Genişletmek için tıkla ... YÖK şükür iyi bebeğim çok saol abla sorduğun için
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 2 Aralık 2023 #5 Amine nur' Alıntı: YÖK şükür iyi bebeğim çok saol abla sorduğun için Genişletmek için tıkla ... Ay şükür canım rica ederim
Amine nur' Alıntı: YÖK şükür iyi bebeğim çok saol abla sorduğun için Genişletmek için tıkla ... Ay şükür canım rica ederim
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 2 Aralık 2023 #6 Amine nur' Alıntı: Arkadaşlar hiç bu sene kürtaj olan varmı aranızda hiç hastabede yatiriyorlarmi kürtajdan sonra Genişletmek için tıkla ... Hayırdir inşallah canım bir sorun yoktur inşallah
Amine nur' Alıntı: Arkadaşlar hiç bu sene kürtaj olan varmı aranızda hiç hastabede yatiriyorlarmi kürtajdan sonra Genişletmek için tıkla ... Hayırdir inşallah canım bir sorun yoktur inşallah