Sorum var Kızlar????

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fidan123 tarafından oluşturulan Kızlar???? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 690 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar????
Konbuyu başlatan Fidan123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Ya o konuda sıkıntım yok aslında özellikle akşamları dışarı çıksam sorun yaratmıyorlar direk uyku saatleri gelince uyuyorlar
Akşam ben de rahatımda, bu aralar beni pek paylaşmak istemiyor annemle konuştuğumda bile ağzımı kapatıyor, biriyle bir yere gittiğimizde eve dönelim diye tutturuyor, ilgi çekmek için bir şeyler yapıyor.Bu yaşlarda ben de öyleymişim annem bi komşuya gidemezdim diyor 😅

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Akşam ben de rahatımda, bu aralar beni pek paylaşmak istemiyor annemle konuştuğumda bile ağzımı kapatıyor, biriyle bir yere gittiğimizde eve dönelim diye tutturuyor, ilgi çekmek için bir şeyler yapıyor.Bu yaşlarda ben de öyleymişim annem bi komşuya gidemezdim diyor 😅
Ahahahaa senin kız daha fena o zaman 🤣🤣. Benim bebeler evde canavar ama başka bir yere gidelim süt dökmüş kediler sanki annem kardeşime benzetiyor o huylarını oda öyleymiş ne yaparsa evimizde yaparmış başka birinin evine gidince sakin bir çocuk olurmuş benimkiler de o tür 🤣. Hatta geçen gittiğimiz yerde ayra hiç ağlamıyor diye bile çocuğa nazar değdi eve geldik 2 gün durmadı çocuk ağlaması için bir sebep dahi yoktu düşün 🤣🤣

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Ahahahaa senin kız daha fena o zaman 🤣🤣. Benim bebeler evde canavar ama başka bir yere gidelim süt dökmüş kediler sanki annem kardeşime benzetiyor o huylarını oda öyleymiş ne yaparsa evimizde yaparmış başka birinin evine gidince sakin bir çocuk olurmuş benimkiler de o tür 🤣. Hatta geçen gittiğimiz yerde ayra hiç ağlamıyor diye bile çocuğa nazar değdi eve geldik 2 gün durmadı çocuk ağlaması için bir sebep dahi yoktu düşün 🤣🤣
Ay valla sağlıkları yerinde olsun mutlu huzurlu olsunlar da ergenliklerinde zaten bol bol yalnız kalacağız çok boş vaktimiz olacak 🤭

Tüm sayfalar yüklendi.