Kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep pelen tarafından oluşturulan Kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 650 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar
Konbuyu başlatan Zeynep pelen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep pelen

Zeynep pelen

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben 6 buçuk aylık hamileyim bebeğim kafasında su olduğunu ve böbreklerde büyüme olduğunu söyledi doktorlar sizde hiç böyle bir şey oldumu çok korkuyorum

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben 6 buçuk aylık hamileyim bebeğim kafasında su olduğunu ve böbreklerde büyüme olduğunu söyledi doktorlar sizde hiç böyle bir şey oldumu çok korkuyorum
Geçmiş olsun canım böbrekler doğuma kadar düzeliyor genelde, o zamana geçmese de doğumdan belli zaman sonra geçer. Ama kafasında su için bi bilgim yok drun ne dedi bu konuda sebep neymiş neden olurmuş nasıl geçermiş?

Yeşim kuzey

Kayıtlı Üye
rank
Canım geçmiş olsun benimde.bebegimin sol bobreginde açılma olduğunu söyledi doktor ama önemli bişey değil dedi doğumdan sonra geçiyormus kafadaki su hakkında bi bilgim yok bı Dr daha git mutlaka bı tedavisi biseyi vardir insallah sağ salim.saglikli bisekilde kucağına alırsın 🤲

Zeynep pelen

Kayıtlı Üye
rank
Canım geçmiş olsun benimde.bebegimin sol bobreginde açılma olduğunu söyledi doktor ama önemli bişey değil dedi doğumdan sonra geçiyormus kafadaki su hakkında bi bilgim yok bı Dr daha git mutlaka bı tedavisi biseyi vardir insallah sağ salim.saglikli bisekilde kucağına alırsın 🤲
Amin canım Allah razı olsun doktorlar beni çok korkuttu hiç bir tedavisi yok dedi git aldır dedi sen aldırmasan bile o zaten ölür
Benim kuzenimin bebeğininde böbreğinde büyüme var canım ama doktor yavaş yavaş geçer demiş düzenli kontrole gidiyo şimdi
Onun bebeğinin böbrekği kaç cm benim ki 5 cm dediler

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar