Kızlar😔😔😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatmaberen tarafından oluşturulan Kızlar😔😔😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,183 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar😔😔😔
Konbuyu başlatan Fatmaberen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervegüll

Fatmaberen

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar morelim çok bozuk 25 haftalık gebegim bebgim kaç gündür hareketleri azalmış çok az hisseyorum bi sıkıntı olurmu acaba nie böyle oldu

Begümm

Kayıtlı Üye
rank
Bende 25 haftalik gebeyim ama herzaman hareket etmiyor. Bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum bu haftalarda öyle oluyor araştırdım. Tedirgin olmayın mesela benim karnimdaki kizcem dün akşam hiç kipirdamadi sabah kalktım başladı kipirdamaya 🤗🤗

Fatmaberen

Kayıtlı Üye
rank
Bende 25 haftalik gebeyim ama herzaman hareket etmiyor. Bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum bu haftalarda öyle oluyor araştırdım. Tedirgin olmayın mesela benim karnimdaki kizcem dün akşam hiç kipirdamadi sabah kalktım başladı kipirdamaya 🤗🤗
Doktoruma msj attım dedi 24 saat içinde 10dan az ederse gel 10dan az etmiyor galiba
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

O haftalarda sürekli hareket etmez zaten bebek canım endişe etme çok tedirgin oluyorsan yine bir dra görün istersen
12 de kontrolüm var zatn hani iki kere gitmek gitemiyorum

O haftalarda sürekli hareket etmez zaten bebek canım endişe etme çok tedirgin oluyorsan yine bir dra görün istersen

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Doktoruma msj attım dedi 24 saat içinde 10dan az ederse gel 10dan az etmiyor galiba

Bebek zamanın çoğunu uyuyarak geçiriyor canım ondan o. Dediğim gibi bir sorun olduğunu sanmıyorum

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar morelim çok bozuk 25 haftalık gebegim bebgim kaç gündür hareketleri azalmış çok az hisseyorum bi sıkıntı olurmu acaba nie böyle oldu
2 saatten daha fazla hareketsiz kalıyorsa bir sağlık ocağına inip kalp atışlarını dinlemek istediğinizi tedirginliklerinizi bildirin mutlaka ama dinlenip uzandikca hareketi varsa endişe etmeyin o haftalarda normal

Tüm sayfalar yüklendi.