Kızlarr isim🤦🏻‍♀️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde merveofs tarafından oluşturulan Kızlarr isim🤦🏻‍♀️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,648 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlarr isim🤦🏻‍♀️
Konbuyu başlatan merveofs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Henüz düşünmedik canım. Cinsiyet belli değilken 1 kız 1 erkek ismi listesi yapalım dedik içinden seçeriz dedik ama başaramadık😅 erkek olduğunu öğrendikten sonra da düşünmedik pek niye bilmiyorum daha vakit var diye sanırım
Olabilir kuzum bizde sizin gibi yapmıştık 10 tane kız ismi 10 tane erkek ismi aralarından kız olursa Ayra Nur erkek olursa Kayra Ateş dedik nasibimizde erkek varmış rabbim şimdi sağ salim kucağımıza Almayi nasip.etsin cumlemizi 🤲🏻😍 sizde düşününce yaz merak ettim

Güneşşş

Kayıtlı Üye
rank
Aaayy tam da bu isimden döndürmeye çalışıyorum eşimi😬😬 Kendisi de Ömer çocuğuma Ömer diye seslenmek istemiyorum o ismin özelitesi var bende çünkü 🙊 Bir de edebiyatçı olunca Ömer Seyfettini düşününce bi gülesim geliyor sanki yazar var karşımda 😬
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Daha 10 haftalığız 🤭
Mervecim gerçekten seyfettin ismini sevdin mi koycak msn ya... yani ne biliyim kaynatanın ismi diyede koyulmaz ki...

Olabilir kuzum bizde sizin gibi yapmıştık 10 tane kız ismi 10 tane erkek ismi aralarından kız olursa Ayra Nur erkek olursa Kayra Ateş dedik nasibimizde erkek varmış rabbim şimdi sağ salim kucağımıza Almayi nasip.etsin cumlemizi 🤲🏻😍 sizde düşününce yaz merak ettim
Amin canım sağolasn. Yazarım 🙂 bu arada güzel isimler seçmişsiniz tebrikler 😉🌸

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Mervecim gerçekten seyfettin ismini sevdin mi koycak msn ya... yani ne biliyim kaynatanın ismi diyede koyulmaz ki...

Teşekkür ederiz kuzum

merveofs

Kayıtlı Üye
rank

Yanında bir isim daha olduktan sonra benim için sorun yok hem eşimi kırmak istemiyorum hem de kayınpederim gerçekten hoş bir insan çok sevinir o da

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Cinsiyet henüz belli değil ama oğlum olursa eşim kendinin ve babasının ismini vermek istiyor ben de kendi isminin olmamasını ama babasının isminin saygı amacıyla olabileceğini söyledim. Seyfettin ismiyle kullanılabilecek isim öneriniz olur mu?
Bize göre değil bu ya eşinin babsdı vefat ettiyse belki ama saçma yani illa dede hele baba ismi benim fikrim benim 6 aylık oğlum olacak daha isim düşünemedik cinsiyet belli olmadan bulursan ne iyi 😅

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Cinsiyet henüz belli değil ama oğlum olursa eşim kendinin ve babasının ismini vermek istiyor ben de kendi isminin olmamasını ama babasının isminin saygı amacıyla olabileceğini söyledim. Seyfettin ismiyle kullanılabilecek isim öneriniz olur mu?
Seyfettin efe olabilir belki

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
Bize göre değil bu ya eşinin babsdı vefat ettiyse belki ama saçma yani illa dede hele baba ismi benim fikrim benim 6 aylık oğlum olacak daha isim düşünemedik cinsiyet belli olmadan bulursan ne iyi 😅
Benim de aslında desteklediğim bir şey değil ama eşimi kırmak istemiyorum kayınpederim de hoş biri onun da gönlü olsun. Kız olursa da zaten kadar benim tamamen inşallah karışamazlar 🤷🏻‍♀️😬

Tüm sayfalar yüklendi.