Cok yanmam vardi tahlil verdim temiz cikti ama yanmam cok acaba neden
İ İrmakk Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 353 3 Kasım 2021 #1 Cok yanmam vardi tahlil verdim temiz cikti ama yanmam cok acaba neden
H Hanmtutenk Kayıtlı Üye Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 220 3 Kasım 2021 #2 İrmakk' Alıntı: Cok yanmam vardi tahlil verdim temiz cikti ama yanmam cok acab Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Kasım 2021 Genelde bu durumlarda enfeksiyon denilir. Allah şifa versin
İrmakk' Alıntı: Cok yanmam vardi tahlil verdim temiz cikti ama yanmam cok acab Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Kasım 2021 Genelde bu durumlarda enfeksiyon denilir. Allah şifa versin
A Aselaras Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4,337 3 Kasım 2021 #3 İrmakk' Alıntı: Cok yanmam vardi tahlil verdim temiz cikti ama yanmam cok acaba neden Genişletmek için tıkla ... Üşütmüş de olabilirsin sıcak tut kendini özellikle ayaklarını gebelikte vücut ısısı yüksek oluyo farkında olmadan üşütebilirsiniz
İrmakk' Alıntı: Cok yanmam vardi tahlil verdim temiz cikti ama yanmam cok acaba neden Genişletmek için tıkla ... Üşütmüş de olabilirsin sıcak tut kendini özellikle ayaklarını gebelikte vücut ısısı yüksek oluyo farkında olmadan üşütebilirsiniz