Kızlar oğlum hastaneden çıktı size haber vereyim dedim Şu an durumu gayet iyi doktorla da konuştum ben telefonda hastaneyi aradım birebir sağ olsun anlattı durumumu sordum hani neden böyle olduğunu sordum bulaşıcılığı var mı Her şey ince ayrıntısına kadar sordum Sağ olsun o da beni çok güzel aydınlattı şu an çok dikkat etmemiz gerekiyormuş zorlu bir süreç var diyor ateşlenmemesi gerekiyor Şu an 2-3 gün boyunca Pazartesi günü de evimize gelecek inşallah eşimi almaya gidecek bulaşıcılığı yokmuş şu an ama hani Hastaneden yeni çıktığı için biraz toparlanması gerekiyor bayağı bir yoruldu orada Kan alınırken falan sürekli zaten uyuyor ilaçlar uyutuyormuş yolculuk çekmesin diye 2-3 gün daha Hani kalmasından yana oldu size sevincimi paylaşayım dedim Bu arada Hayırlı kandilleriniz olsun Rabbim hastalarımıza şifa dertlerimize deva versin Allah'ım şu an hastanede Şifa bekleyen hastalarımıza Şafi ismiyle şifa versin çocuklarımızı sağlıklı bir şekilde büyütmemizi Allah'ın bizlere nasip etsin onlara hastalık gelmesin Kimin ne duası varsa bugün açılan tüm ellerini kabul olsun